Trouwen Paushuize en Domtoren

Journalistieke trouwfotografie Utrecht

Liefde voor het verhaal. Ik heb het hier al een aantal keer geschreven. Maar het mogen vangen van verhalen middels mijn fotografie vind ik het mooiste wat er is. Zeker als het bijzondere verhalen zijn. En het verhaal van Paulien en Ayssar is dat zeker. Zij Nederlandse en hij geboren in Djibouti. Dat Nederland te klein is voor Paulien wist ze al snel en voor haar werk reist ze de hele wereld over. En daar kwam die opdracht, in Djibouti. Niet verliefd worden was wat ze zichzelf heel hard had voorgenomen, maar tegen ware liefde is gelukkig niemand bestand.

“We loved looking at the photos (first separately, then together) and re-lived many moments of our wedding day. Really, thank you so much!” – Paulien & Ayssar

Want dat is het wat ik heb mogen vastleggen tussen Paulien en Ayssar. Pure, onvoorwaardelijke liefde.
Onze kennismaking was een loveshoot in de prachtige duinen van Noordwijk. In de maanden daarna hielden we contact. Het Nederlandse huwelijk zou eraan komen, maar wanneer precies was nog niet duidelijk. Paulien en Ayssar woonden op dat moment allebei in Djibouti, maar het was niet zeker voor hoe lang dat nog samen zou zijn en wanneer ze vrij zouden kunnen krijgen om naar Nederland te gaan.

Emotionele trouwceremonie Paushuize Utrecht

Maar daar was hij dan de lang verwachte datum en de uitnodiging om ook hun huwelijk te fotograferen. De eerste zaterdag van januari was de dag van het huwelijk Paulien en Ayssar. Te midden van het decor van het prachtige Paushuize in Utrecht werd er getrouwd voor de Nederlandse wet. Een ceremonie vol emoties en mooie momenten.

Winterse fotoshoot bij Pandhof van de Dom

Na de ceremonie gingen de gasten alvast borrelen en was het tijd voor de fotoshoot. Vanaf Paushuize wandelden we langs de Utrechtse grachten en maakten we foto’s bij Pandhof van de Dom. De kou inmiddels wel genoeg getrotseerd was het tijd om naar binnen te gaan waar in de kelder van Paushuize de taart en borrel al klaar stonden. Na een heerlijke diner met mooie woorden van de vader van Paulien verlieten we Paushuize om door een donker en sprookjesachtig Utrecht naar de Dom te lopen.

Dansen in de Domtoren

Daar in de Michaëlskapel van de Domtoren was het tijd voor het feest. Wat een bijzondere locatie. Zo speciaal om ergens waar je al zo vaak langs bent gelopen nu binnen een feest te hebben. Zo’n unieke historische plek. Na een geweldige openingsdans werd de toon gelijk goed gezet: er zal gedanst worden vanavond.
Voor wie daar nog aan twijfelde werd op een gegeven moment de ‘Cupid Shuffle’ ingezet en iedereen bevond zich op de dansvloer. Het fijne van fotograferen op oude locaties is dat er nog allerlei oude gangetjes zijn. En zo lukte het me middels een klein gangetje en trappetje boven het bruidspaar uit te komen waar ik middels een glasplaat boven de kroonluchter nog een laatste shot kon maken van dit heerlijke stel.

Utrecht wat was je weer mooi en Paulien en Ayssar wat blijf ik het super vinden dat we op elkaars pad zijn gekomen. Met heel veel plezier hierbij nog een keertje mijn highlights van jullie dag.

Zelf trouwplannen?

Zijn jullie van plan jullie liefde te gaan vieren. Groots, intiem, op een kasteel of in je eigen achtertuin. Gaat het bij jullie vooral om het vieren van de liefde voor elkaar te midden van de belangrijkste mensen in jullie leven en zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf die juist die unieke momenten van jullie samen in beeld brengt? Laat gerust hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • MM slash DD slash YYYY