Trouwfotograaf Landgoed Waterland

Journalistieke trouwfotografie Noord-Holland

Puur, mooi en oprecht. Drie woorden die me te binnen schieten als ik weer terug denk aan de trouwdag van Richard en Suzan afgelopen mei. Op het prachtige Landgoed Waterland gaf dit lieve stel elkaar het ja-woord.

Fotoshoot Landgoed Duin en Kruidberg

Ik mocht de dag al vroeg beginnen bij Suzan. Met lichte spanning ging de dag van start. Make-up werd dubbel gecheckt en eenmaal in de jurk bleek dat de hoepel was vergeten. Gezonde zenuwen die als sneeuw voor de zon verdwenen toen Richard Suzan kwam ophalen. Een emotioneel moment waarna we op weg gingen voor de fotoshoot.

Na op de prachtige locatie al wat foto’s te maken verplaatsten we ons naar het nabijgelegen Landgoed Duin en Kruidberg om zo geen vroege gasten tegen te komen. Een prachtige setting met mooie bomen en oude wortels waar uiteraard in geklommen moest worden, door mij wel te verstaan.

Trouwen Landgoed Waterland

Na de shoot was het tijd voor ontvangst op de locatie, het prachtige Landgoed Waterland. Het weer was prachtig en er kon buiten onder het prieeltje getrouwd worden. Een prachtige ceremonie vol mooie woorden en emotionele momenten.

Na de ceremonie stond de zelf uit de Champagne streek meegenomen champagne al op ons te wachten. Na een ontspannen borrel en wat groepsfoto’s was het tijd voor het diner in prachtig avondlicht gevolgd door het feest.

Lieve Richard en Suzan, bedankt dat ik bij jullie dag mocht zijn. Hierbij mijn favorieten van jullie dag.

Zelf trouwplannen?

Zijn jullie van plan jullie liefde te gaan vieren. Groots, intiem, op een kasteel of in je eigen achtertuin. Gaat het bij jullie vooral om het vieren van de liefde voor elkaar te midden van de belangrijkste mensen in jullie leven en zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf die juist die unieke momenten van jullie samen in beeld brengt? Laat gerust hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • MM slash DD slash YYYYTags: Bruidsfotograaf / Bruidsfotografie / Documentaire trouwfotografie / Journalistieke trouwfotografie / Landgoed Waterland / Trouwen / Trouwen Amsterdam / Trouwen Landgoed Waterland / Trouwfotograaf / Trouwfotografie