Tarieven

‘De herinnering aan jullie dag gaat een leven lang mee’

Het vertellen van jullie verhaal: dat is wat ik doe met mijn trouwfotografie. Het liefst maak ik als trouwfotograaf dan ook jullie hele dag mee. Gemiddeld ben ik dan ook al snel zo’n 10 tot 12 uur aanwezig op een trouwdag. Startend bij het aankleden, jullie eerste ontmoeting, de ceremonie, toost, diner tot en met jullie openingsdans en een deel van het feest.

Ik fotografeer al bruiloften vanaf €1995- voor 5 uur fotografie.

Dit is inclusief:

  • 5 uur fotografie op locatie
  • Persoonlijke kennismakingsgesprek in Amersfoort of online
  • Binnen twee weken al een slideshow met de highlights van jullie dag
  • Exclusieve online gallery met jullie trouwreportage
  • Een luxe handgemaakt pocket trouwalbum met jullie mooiste momenten
  • BTW en reiskosten

Vaak is bovenstaande een basis waarvanuit we gaan kijken wat exact bij jullie past. Wat zijn jullie plannen, hebben jullie al ideëen welke onderdelen van jullie dag jullie vastgelegd willen hebben? Afhankelijk van jullie tijdlijn kijken we samen naar wat bij jullie past. Extra uren (a 150,- per uur) kunnen worden toegevoegd net als een groter formaat luxe trouwalbum. Jullie trouwdag is uniek en zo ook jullie wensen. Ik maak dan ook altijd graag persoonlijk kennis om meer te horen over jullie plannen om zo een passend voorstel te kunnen doen.

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Neem dan contact op met een voorstel op maat!

Prijzen zijn geldig per 1 november 2023 en kunnen t.a.t. gewijzigd worden. Prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten (excl. overtocht waddeneilanden)

Benieuwd naar de mogelijkheden op jullie trouwdag en willen jullie graag eens kennis maken zodat we samen kunnen verder dromen over de plannen voor jullie dag? Laat hieronder jullie gegevens achter om vrijblijvend een kennismaking in te plannen.

Ja, we willen graag eens komen kennismaken

Contactformulier tarieven pagina

  • MM slash DD slash YYYY