Testimonials

Mensen blij maken, het klinkt zo cliche als de weg naar Rome, maar dat is uiteindelijk toch een groot deel waar je het voor doet. Naast dat ik de mogelijkheid krijg mijzelf creatief helemaal uit te leven, gaat er niets boven de lieve woorden die ik ontvang bij het aanleveren van een bruidsreportage.

Wat een geweldig mens is Linda! We hebben zo met haar genoten! Ik vind haar echt een fantastisch mens met een geweldig oog voor het vak. Ze maakt prachtige foto’s, heeft oog voor alles en iedereen en denkt mee. Het feit dat ik me afvroeg waarom ze niet met ons meedanste zegt denk ik al genoeg over hoe ze er meteen bij hoort. Een fijn, lief persoon met een enorme bonk enthousiasme. Ik zou iedereen aanraden om Linda als fotograaf in te huren. Lieve Linda, ik ben zo ontzettend blij dat jij onze fotograaf was!

– Caroline & Tjeerd, Harderwijk

Linda is geweldig en beter kan niet. Zowel de communicatie vooraf, tijdens als achteraf liep heerlijk. Vanaf het begin meteen het volste vertrouwen in Linda. Ze is zelf heel professioneel en rustig. En het aller belangrijkste, de foto’s! Mooier wordt het niet. Ze laten je weer voelen hoe je je voelde op dat moment. Ik kreeg tranen in mijn ogen bij de eerste beelden en nog steeds. Ze heeft precies vast gelegd waarvan ik hoopte dat ze zou doen.

– Jan & Sandra, Amsterdam

Onze trouwfoto's
Trouwfotograaf Paradiso 50 jaar journalistieke trouwfotografie Amsterdam

Linda neemt echt de tijd en denkt mee. Ze wist precies de juiste momenten en de emoties zo puur vast te leggen. Niet alleen van ons maar ook van onze gasten. Elke keer als we terugkijken beleven we het opnieuw. Een woord chapeau Linda! Door jou hebben wij nu blijvende prachtige herinneringen van onze mooiste dag.

– Omar & Marlous, Groningen

Onze trouwfoto's

Wat zijn wij ontzettend blij dat we voor Linda zijn gegaan als fotograaf! We waren direct verliefd op haar journalistieke stijl en zien dit helemaal terug in de foto’s van onze bruiloft. Linda is ontzettend leuk en gezellig om er de hele dag bij te hebben. Knap hoe zij alles heeft weten vast te leggen zonder dat wij of de gasten het doorhadden, de foto’s zijn allemaal spontaan en even puur!

– Debbie & Jeroen, Utrecht

Onze trouwfoto's