Intieme bruiloft in Amersfoort

Journalistieke trouwfotografie

Dat het leven anders loopt dan je altijd voor ogen hebt is een gegeven. En iets waar we ons in deze tijd waarin we leven ons alleen maar bewuster van worden. We hebben het niet altijd voor het zeggen. En zo geldt het inmiddels ook met trouwen. Hoe groots de voorbereidingen ook kunnen zijn, hoe dichtgetimmerd het draaiboek ook is: je hebt niet alles in de hand. Niet langer zelf alles kunnen bepalen, maar binnen de kaders anders kiezen. En met alles in het leven, geldt dat wanneer er keuzes moeten worden gemaakt er terug wordt gegaan naar de basis. Terug naar de essentie. Niet wat moet, wordt verwacht, maar echt terug naar de essentie waar het dan om gaat. En zo belande ik in de prachtige binnentuin van Buuf in de Serre in Amersfoort.

Trouwen Buuf in de Serre in Amersfoort

Toen ik startte met fotograferen werkte ik tijdelijk nog in de horeca en ontmoette ik de twee ambitieuze dames die inmiddels de succesvolle zaak ‘Buuf in de Serre’ runnen. Toen een van hen mij vroeg haar bruiloft te fotograferen was ik dan ook super vereerd. Er werden plannen gemaakt, een locatie gevonden en een groots feest gepland. Maar zoals bij velen liep het afgelopen jaar allemaal even anders. Met het oog op de toekomst en de wens toch heel graag getrouwd door het leven te gaan werd haar eigen Buuf omgetoverd tot eenmalige trouwlocatie. Op het stadhuis werd de officiële krabbel gehaald en terug in haar vertrouwde tweede huis verzorgde de ouders een prachtige ceremonie. Er werd gelachen, gehuild en vooral stil gestaan bij hun liefde.

Geen groot feest, maar een bourgondisch diner

Dat er geen feest zou kunnen zijn was al heel snel duidelijk. Maar dat bood ruimte voor een extra lang diner. Ieder nadeel schijnt dan toch echt wel zijn voordeel te hebben. In plaats van snel tafelen en weer door werd nu uitgebreid de tijd genomen. Aan een prachtige gedekte tafel namen hun liefste gasten plaats en genoten ze van een heerlijk diner. De avond viel als een warme deken over ons heen. Er werd een unieke eigen wereld gecreëerd. De warme avondzon gaf de avond een extra gouden randje en we waanden ons even weg van alles. Het was perfect. En terwijl ik iedereen om me heen zag genieten, lachen en goede gesprekken met elkaar hebben bedacht ik me dat dit zo slecht nog niet was. Een avond stil staan bij waar het echt om draait en dat feest? Die hebben ze uiteraard nog te goed.

Zelf trouwplannen?

Zijn jullie van plan jullie liefde te gaan vieren. Groots, intiem, op een kasteel of in je eigen achtertuin. Gaat het bij jullie vooral om het vieren van de liefde voor elkaar te midden van de belangrijkste mensen in jullie leven en zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf die juist die unieke momenten van jullie samen in beeld brengt? Laat gerust hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

[contact-form-7 id=”306″]