Trouwfotografie Feel Good Tentevent

Journalistieke trouwfotografie Lage Vuursche

Van een huwelijk komt een huwelijk luidt een oud gezegde. Toen ik 2 jaar geleden Tjeerd en Caroline ontmoette op de bruiloft van de broer van Tjeerd hoopte ik stiekem dat wanneer dit fijne stel ooit zou gaan trouwen ze me zouden vragen. Ik deed dan ook een sprongetje toen ik vorig jaar een mailtje van Caroline kreeg. Dit werd er eentje om naar uit te kijken.

WAT een geweldig mens is Linda! We hebben zo met haar genoten! Ik vind haar echt een fantastisch mens met een geweldig oog voor het vak. Ze maakt prachtige foto’s, heeft oog voor alles en iedereen en is heel meedenkend. Het feit dat ik me afvroeg waarom ze niet met ons meedanste zegt denk ik al genoeg over hoe ze er meteen bij hoort. Een fijn, lief persoon met een enorme bonk enthousiasme. Ik zou iedereen aanraden om Linda als fotograaf in te huren.┬áLieve Linda, ik ben zo ontzettend blij dat jij onze fotograaf was! Bedankt! – Tjeerd en Caroline

Fotoshoot op school

In het prachtige centrum van Harderwijk begon mijn dag bij Caroline die daar samen met haar dochter, zus, moeder en vriendin heerlijk aan het tutten was. Na een prachtige first-look voor de deur gingen we foto’s maken op de plek waar Tjeerd en Caroline elkaar ontmoet hebben: hun middelbare-school.
Onder het raam van het wiskundelokaal waar de vonk voor het eerst oversprong maakten we de foto’s. Wat bijzonder om dat stuk uit je eigen verhaal weer mee te kunnen nemen in het verhaal van je trouwdag.

Na een stop bij de Soesterduinen voor een aantal foto’s was het tijd om naar de prachtige bossen van de Lage Vuursche te gaan, waar verscholen tussen al het groen het prachtige Feel Good Tentevent ligt.

Een echte festival wedding bij Feel Good Tentevent

Na een emotionele ceremonie met prachtige geloftes midden in het groen, was het tijd voor taart, toast en nog meer mooie woorden. De zon scheen en het paar straalde. Als een heus festival terrein was er van alles te doen. Jenga spelen aan tafel, plaatjes uitkiezen bij de Vintage Vinyl DJ of gewoon lekker borrelen aan een van de statafels.
Goed gezelschap, zon in je gezicht: wat heeft een mens nog meer nodig.

Na de borrel was het tijd voor een heerlijk diner, buiten aan lange tafels. Schalen met heerlijk eten werd neergezet en de gasten genoten samen van een heerlijke shared dining. Tussen de gangen door liepen we nog even weg om met de kinderen foto’s te maken. Eenmaal terug klonken weer mooie woorden klonken waarna het tijd was ontspannen de avond in te gaan. Een heerlijk sfeertje om tussen te fotograferen.

Rocknrollend de tent door met Dean and the Moonboys

Toen was het tijd de tent in te gaan. Na een geweldige openingsdans, bouwde de DJ het rustig op en toen Dean and the Moonboys begon te spelen was het niets anders dan voetjes van de vloer. Heerlijke ouderwetse RocknRoll werd ingezet en stil blijven staan was onmogelijk. En wilde je even uitrusten kon je buiten bij het kampvuur even bijkomen met een heerlijk stuk pizza of iets anders lekker wat voorbij kwam. Het was een dag die van begin tot eind geweldig in elkaar zat en je als gast echt niets te kort kwam. En zo voelde ik me ook: een gast. De klik die ik al had met Caroline bij onze eerste ontmoeting was alleen maar versterkt, en hoe dol ik al op zijn broer was, ook Tjeerd heeft een plekje in mijn hart veroverd. Het was genieten met twee ontzettende lieverds en hun prachtige kinderen, familie en vrienden.

Hierbij mijn favoriete van een geweldige bruiloft bij Feel Good TentEvent.

Leveranciers van deze bruiloft:

Zelf trouwplannen?

Zijn jullie van plan jullie liefde te gaan vieren. Groots, intiem, op een kasteel of in je eigen achtertuin. Gaat het bij jullie vooral om het vieren van de liefde voor elkaar te midden van de belangrijkste mensen in jullie leven en zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf die juist die unieke momenten van jullie samen in beeld brengt? Laat gerust hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

[contact-form-7 id=”306″]
Tags: Bruidsfotograaf / Bruidsfotografie / Buiten trouwen / Documentaire trouwfotografie / Feel Good Tentevent / Journalistieke trouwfotografie / Trouwen / Trouwen Baarn / Trouwen Lage Vuursche / Trouwfotograaf / Trouwfotografie