Gijs & Sabina

Trouwfotograaf Buitenplaats Sparrendaal | Journalistieke trouwfotograaf Driebergen

Het fotograferen van een bruiloft van bekende heeft altijd iets speciaals. Niet zozeer dat het extra spannend is, maar meer dat het een extra voorrecht is de dag van zo dichtbij mee te mogen maken.

Gijs ken ik nog uit mijn tijd bij Pon, waar we collega’s waren op de holding. Beide Amersfoorter werd er ook buiten werktijd zo af en toe een borrel gedaan, pubquiz gespeeld of een voetbalwedstrijd gekeken. En dat laatste is best knap wetende dat Gijs en echte PSV-er is en ik een Ajacied.

Sabina leerde ik kennen toen ze zwanger raakte van Koen en ik de zwangerschapsshoot met haar en Gijs mocht verzorgen. Toen Gijs me een app stuurde met de vraag of ik zijn trouwdag wilde fotograferen werd dan ook met veel emoticons beantwoord.

“Je maakt geweldige foto’s die een verhaal vertellen. Alles is terug te zien; de liefde, de spanning, de opluchting, de trots, de vreugde, het verdriet, de lege stoel & álle gevulde stoelen & volle dansvloer met al onze lieve familie en vrienden ❤️ Dankjewel voor je aanwezigheid en gezelligheid de hele dag! ” –
Gijs & Sabina

Op een mooie herfstdag in oktober was het zover. De trouwdag van Gijs en Sabina. Een dag waar soms met gemengde gevoelens naar toe werd geleefd door het missen van de moeder van Sabina die dag. Het gaf de dag een randje, soms zijn verdrietige momenten. Maar de liefde voor elkaar en het leven doorbrak die dag alles. Het was de dag van Gijs en Sabina.

En van achter mijn camera heb ik met ze meegelachen, meegehuild en ‘s avonds meegedanst.

Lieve Gijs en Sabina, wat heb ik genoten van jullie dag. Hierbij nog een keer mijn favorieten.

Zelf trouwplannen?

Zijn jullie van plan jullie liefde te gaan vieren. Groots, intiem, op een kasteel of in je eigen achtertuin. Gaat het bij jullie vooral om het vieren van de liefde voor elkaar te midden van de belangrijkste mensen in jullie leven en zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf die juist die unieke momenten van jullie samen in beeld brengt? Laat gerust hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • MM slash DD slash YYYYTags: Bruidsfotograaf / Documentaire trouwfotografie / Journalistieke trouwfotografie / Paradiso 50 jaar / Paradiso Amsterdam / Trouwen Amsterdam / Trouwen Paradiso / Trouwfotografie