Joost en Marianne

Trouwen bij Molen de Adriaan en Dynamique

“Ze heeft onze dag zo levendig vastgelegd dat we amper in woorden kunnen vatten hoe blij we zijn met haar én het resultaat waarmee ze ons totaal heeft overdonderd.”

Afgelopen maand kwamen we samen in een klein Haarlems lunch café.
Gewoon, om nog eens na te kletsen over hun prachtige dag. Wat begon met kennismaken via Skype voelde al snel heel vertrouwd, en ook in de verdere aanloop en trouwdag werd dat alleen maar bevestigd. Het afsluiten van deze mooie periode die ik met hun mocht meebeleven kon dan ook niet fijner dan tijdens een heerlijke lunch in Haarlem.

Terug naar die prachtige zomerdag in juli. Joost en Marianne zijn twee theater mensen in hard en nieren, met een flinke dosis positiviteit en levensvreugd: Dat er expressie om de hoek zou komen tijdens hun trouwdag had ik dan ook wel een beetje verwacht. Maar dat de bruid ging zingen zag ik zelfs niet aankomen (en de bruidegom duidelijk ook niet).

Adembenemende first-look aan het water

Ik startte de dag bij het ouderlijk huis van Joost waar Marianne zich aan het klaar maken was. Een lief en warm thuis waar ik me direct welkom voelde. De gemberthee stond klaar en terwijl het beneden steeds drukker werd nam boven de spanning toe.
Eindelijk was het zover: de first-look. In een prachtige jurk van het label White One van Pronovias maakte Marianne een prachtige entree. Wow, de rug van haar jurk: prachtig!

Trouwen aan het water bij Molen de Adriaan in Haarlem

Het was een dag vol liefde waar volop werd genoten. Het officiële trouwen had een aantal weken eerder al plaatsgevonden waardoor Joost en Marianne deze dag geheel konden inrichten zoals zij het wilden.
De ceremonie geleid door een goede vriend aan de kade van de Spaarne onder Molen de Adriaan. Een unieke plek in hun geliefde Haarlem. De liefde van het stel voor zowel Haarlem, als het water liep als een rode draad door de dag.
Terwijl wij in de binnenstad van Haarlem de shoot hadden werden de gasten opgehaald met bootjes naar Molen de Adriaan, waar het stel later zelf ook per bootje zou aankomen.

Festivalwedding bij Watersportcentrum Dynamique

Na een ceremonie vol met lieve woorden en mooie speeches, stapten we weer aan boord van de bootjes om de dag af te sluiten op het terrein van Watersportcentrum Dynamique. Een unieke plek aan het water waar bevriende muzikanten ons al stonden op te wachten. Van daaruit was het genieten. Een ontspannen sfeer, mooie muziek, gezellige BBQ en een geweldige club mensen waren de ingrediënten voor een feestje dat nog lang door zou gaan.

Lieve Joost en Marianne, ik ben zo blij dat we op elkaars pad zijn gekomen. Ik heb iedere seconde genoten van jullie dag en denk er dan ook met heel veel plezier aan terug. Hieronder nog een keertje mijn highlights van jullie dag.

Zelf trouwplannen?

Zijn jullie van plan jullie liefde te gaan vieren. Groots, intiem, op een kasteel of in je eigen achtertuin. Gaat het bij jullie vooral om het vieren van de liefde voor elkaar te midden van de belangrijkste mensen in jullie leven en zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf die juist die unieke momenten van jullie samen in beeld brengt? Laat gerust hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • MM slash DD slash YYYYTags: Bruidsfotograaf / Documentaire trouwfotografie / Haarlem / Journalistieke trouwfotografie / Molen de Adriaan / Trouwen / Trouwen aan het water / Trouwen in Haarlem / Trouwfotografie