Blog

Preview trouwen Kasteel de Haar | Journalistieke trouwfotografie | Trouwfotograaf Dengh Utrecht

Journalistieke trouwfotografie Utrecht Linda Bouritius Photography

Het zit erop. Afgelopen zaterdag mocht ik de laatste bruiloft van dit seizoen vastleggen. Wat een jaar is het geweest. Het blijft bijzonder hoe iedere keer de juiste mensen op mijn pad komen. Die me verwennen met de meest geweldige locaties, heerlijke momenten en de beste feestjes. Afgelopen zaterdag was geen uitzondering. Utrechts, direct, nuchter,…

Preview trouwen landgoed Schovenhorst | Journalistieke trouwfotografie | Trouwfotograaf Putten

Dansfeest trouwceremonie in het bos journalistieke trouwfotograaf landgoed schovenhorst

Regen op je bruiloft. Het klinkt altijd als een soort doom scenario. Het scenario waar je het allerliefste van weg wilt blijven. Nu ik me inmiddels wel ervaringsdeskundige voel op het gebied van bruiloften – en soms een halve metrologe – weet ik dat ik een aantal zaken met zekerheid kan zeggen. De invloed die…

Preview trouwen in een weiland | Journalistieke trouwfotografie | trouwfotograaf Den Ham

Erehaag bruidspaar trouwfotografie Linda Bouritius

De zomer is altijd een heerlijke knip voor ons trouwfotografen. Voor augustus is het volle bak de eerst helft van het trouwseizoen en terwijl we dan een paar weken rust hebben, achterstallig edit werk bij werken, albums ontwerpen en ook gewoon heerlijk op vakantie gaan, maken we ons langzaam klaar voor de tweede helft. En…

Preview trouwen Zonnestraal | Trouwen in het bos | Trouwfotograaf Hilversum

Van een bruiloft, komt een bruiloft. Het is zo’n heerlijke zin die je vaak op bruiloften hoort rond zingen. De liefde vieren is aanstekelijk. Ik kan niet anders dan dat beamen. We leven in een tijd waar trouwen allang geen moetje meer is. Dus waarom zou je dan eigenlijk nog trouwen? Het doet me goed om…

Preview Trouwen Voscheheugte | Journalistieke trouwfotograaf | Drenthe

Trouwen natuurkampeerterrein de Voscheheugte Drenthe

Wat je uitdraagt, trek je aan. Het is een van de belangrijkste dingen die ik aanhoud binnen mijn fotografie. In hoe ik om wil gaan met de stellen waar ik mee werk, en ook zeker in de beelden die ik maak. Echt durven laten zien waar ik van houd. Waar mijn hart sneller van gaat kloppen….

Preview trouwen bij Dengh | Journalistieke trouwfotografie Utrecht | trouwfotograaf

Creatieve trouwfotografie Brisked styling Utrecht

“Good things come to those who wait”, het is zo’n lekkere dooddoener als je door allerlei omstandigheden je plannen moet verplaatsen, geduldig moet zijn en vooral flexibel. Maar het fijne met cliches is dat ze gewoon stiekem hartstikke waar zijn. Na drie jaar wachten waren er heel veel goede dingen voor Carlien en Merlijn. Niet…

Preview trouwen bij de Mof Leusden | Journalistieke trouwfotografie | Amersfoort

Voordat ik begin aan weer een heerlijk verhaal vol liefde en superlatieven voor twee geweldige mensen moet ik een kleine kanttekening maken: this is not the greatest wedding couple in the world, this is just a tribute! Muziek verbind. Het waren een paar van de mooie woorden gesproken door de moeder van Noël afsluitend aan…

Preview trouwen op de boerderij | Trouwfotografie Noord-Holland | Journalistieke trouwfotografie

Kennen jullie het fenomeen client-crush? Zo noem ik het wanneer ik aan het eind van een bruiloft gewoon stapelverliefd ben geworden op het bruidspaar. Afgelopen vrijdag was het weer zover. Ik voelde hem al aankomen in de voorbereidingen en vrijdag werd het alleen maar bevestigd. Tot over mij oren ben ik op Barend en Karlijn. En hoe…

Preview wedding Denbies Wine Estate | Destination Wedding England | Wedding Photography

Confetti shot trouwen in Engeland

If you have guest flying in from all over the world to attend your wedding, this blog simply cannot be in Dutch. So today I am getting a little bit out of my comfort zone writing in English about the amazing day I had this past weekend. Because that’s what it was: an amazing weekend….