Blog

Preview Trouwen bij de Salentein | Romantische bruiloft | Trouwfotograaf Nijkerk

Onvoorwaardelijke liefde. Dat is wat me het meest is bijgebleven van afgelopen zaterdag. Twee mensen nog voor een officieel ja-woord al zo diep met elkaar verbonden. Als door een speling van het lot op elkaars pad gekomen. Met de intenties om hun hart open te stellen – en dat was dapper – maar ook onvermijdelijk…

Preview Italiaanse bruiloft bij Villamena | Assisi | Trouwfotograaf Italië

Ik ben aan het zoeken naar woorden om ergens in de buurt te komen van het magische weekend wat ik afgelopen weekend heb beleefd. Het begon allemaal toen ik anderhalf jaar geleden in contact kwam met de liefste Guus en Inger. Een kennismaking die voor de verandering niet bij mij aan de keukentafel startte maar bij…

Preview trouwen Parkrestaurant Anafora | avond bruiloft | Trouwfotograaf Utrecht

Het blijft bijzonder. Met miljarden mensen op de wereld die ene persoon vinden die voelt als thuiskomen. Waar je helemaal jezelf bij kunt zijn. Die alles van je weet, alle facetten van je kent. Je hoogste pieken en diepste dalen. Dat je uit al die mensen op de wereld net die avond aanschoof bij haar…

Preview trouwen restaurant Dengh | Journalistieke trouwfotografie | Trouwfotograaf Utrecht

Als ik weleens de vraag krijg of het niet verveeld na honderden bruiloften is mijn antwoord altijd heel stellig nee. Want het gaat niet om het trouwen of de bruiloft. Het gaat om het verhaal van twee mensen. Twee mensen die een moment in de tijd kiezen om onvoorwaardelijk hun liefde uit te spreken. Er…

Preview trouwen Kasteel de Haar | Journalistieke trouwfotografie | Trouwfotograaf Dengh Utrecht

Journalistieke trouwfotografie Utrecht Linda Bouritius Photography

Het zit erop. Afgelopen zaterdag mocht ik de laatste bruiloft van dit seizoen vastleggen. Wat een jaar is het geweest. Het blijft bijzonder hoe iedere keer de juiste mensen op mijn pad komen. Die me verwennen met de meest geweldige locaties, heerlijke momenten en de beste feestjes. Afgelopen zaterdag was geen uitzondering. Utrechts, direct, nuchter,…

Preview trouwen landgoed Schovenhorst | Journalistieke trouwfotografie | Trouwfotograaf Putten

Dansfeest trouwceremonie in het bos journalistieke trouwfotograaf landgoed schovenhorst

Regen op je bruiloft. Het klinkt altijd als een soort doom scenario. Het scenario waar je het allerliefste van weg wilt blijven. Nu ik me inmiddels wel ervaringsdeskundige voel op het gebied van bruiloften – en soms een halve metrologe – weet ik dat ik een aantal zaken met zekerheid kan zeggen. De invloed die…

Preview trouwen in een weiland | Journalistieke trouwfotografie | trouwfotograaf Den Ham

Erehaag bruidspaar trouwfotografie Linda Bouritius

De zomer is altijd een heerlijke knip voor ons trouwfotografen. Voor augustus is het volle bak de eerst helft van het trouwseizoen en terwijl we dan een paar weken rust hebben, achterstallig edit werk bij werken, albums ontwerpen en ook gewoon heerlijk op vakantie gaan, maken we ons langzaam klaar voor de tweede helft. En…

Preview trouwen Zonnestraal | Trouwen in het bos | Trouwfotograaf Hilversum

Van een bruiloft, komt een bruiloft. Het is zo’n heerlijke zin die je vaak op bruiloften hoort rond zingen. De liefde vieren is aanstekelijk. Ik kan niet anders dan dat beamen. We leven in een tijd waar trouwen allang geen moetje meer is. Dus waarom zou je dan eigenlijk nog trouwen? Het doet me goed om…

Preview Trouwen Voscheheugte | Journalistieke trouwfotograaf | Drenthe

Trouwen natuurkampeerterrein de Voscheheugte Drenthe

Wat je uitdraagt, trek je aan. Het is een van de belangrijkste dingen die ik aanhoud binnen mijn fotografie. In hoe ik om wil gaan met de stellen waar ik mee werk, en ook zeker in de beelden die ik maak. Echt durven laten zien waar ik van houd. Waar mijn hart sneller van gaat kloppen….