Documentaire Familie fotografie

Een eerbetoon aan de alledaagse momenten

‘Omdat jullie het waard zijn vastgelegd te worden’

In een wereld die soms voorbij vliegt wil ik een dag voor jullie stilzetten. De alledaagse momenten vangen en ze voor altijd vastleggen. Geen gepolijste foto’s, perfecte plaatjes of ideale situaties. Een dag uit jullie leven vastgelegd zoals hij echt is. Een dag waar de knuffels mogen worden afgewisseld met tranen, diepe zuchten aan het einde van een lange dag erbij horen, maar vooral het geluk als iemand in je armen kruipt en je zijn hele wezentje toevertrouwd er mag zijn. Een dag waarin je jezelf gaat zien, jullie gaat zien. Exact zoals jullie zijn.

Een uniek document van jullie, voor jullie. Omdat we de echte unieke momenten soms zo voor lief nemen en ze het meer dan waard zijn vastgelegd te worden.

Ieder gezin of familie is anders. Anders in samenstelling, gewoontes, dynamiek en gebruiken. Dat is wat mensen zo mooi maakt en dat is wat mijn werk als documentaire familiefotograaf zo mooi maakt. Dicht bij jullie komen, zonder dat jullie er erg in hebben en zo jullie fotograferen op jullie allermooist: precies zoals jullie zijn.

Ik leg jullie unieke karakter vast middels een zogeheten ‘Day in the Life’ reportage. Een reportage waar ik echt een stukje van de dag bij jullie in beeld kom brengen: precies zoals het is. Geen geposeer, geen trucjes voor de foto’s, puur jullie gezinsleven zoals het is.

TARIEVEN DAY IN THE LIFE SESSIE

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een Day in the Life sessie.

1/2 Day in the Life reportage
895,-
Een halve dag dompel ik mij onder in de wondere wereld van jullie gezin. Ik ga opzoek naar de pure momenten die jullie typeert en jullie zullen herkennen en een lach op het gezicht zal geven.
Fotografie van ontbijt tot en met de lunch of van na de lunch tot naar bed brengen
100 bestanden op hoge resolutie
Slideshow met jullie mooiste momenten
Pocket album cadeau met jullie leukste momenten
Inclusief BTW en reiskosten* binnen 20km rondom Amersfoort
Full Day in the life reportage
1695,-
Vandaag wordt het vroeg opstaan. Al vanaf het moment dat jullie opstaan zal ik er bij zijn. Maar dat zul je door je slaperige ogen heen al snel niet meer door hebben. Een gehele dag volg ik jullie gezin en leg ik alle momenten vast die jullie zo eigen maakt. Het resultaat een uniek familie document en geweldig cadeau voor later.
Fotografie van opstaan tot naar bed brengen
Minimaal 200 bestanden op hoge resolutie
Slideshow met jullie mooiste momenten
20x20 album met jullie mooiste momenten
Inclusief BTW en reiskosten*

Bij een ‘Day in the life’ shoot zijn reiskosten binnen een straal van 20 km inbegrepen. Voor additionele kilometers wordt een vergoeding van 50ct per kilometer gerekend. Reiskosten zijn exclusief eventuele overtochten naar de waddeneilanden en parkeerkosten.

Ja, ik heb interesse in het laten vastleggen van mijn gezin