Trouwfotograaf Hortus Amsterdam en deSmet Studios

Journalistieke trouwfotografie Amsterdam

Vanaf het eerste Skype gesprek had ik al een enorme klik met Rein en Merel. Toen ze me bevestigde dat ze heel graag hun trouwdag door mij wilden laten vastleggen heb ik dan ook een klein dansje gedaan.

Twee lieve mooie mensen, met hetzelfde idee over trouwen als ikzelf. Vieren, vieren, vieren. En dat vooral met de belangrijkste mensen in je leven en een dosis goede muziek.

Ik startte de dag in het typische Amsterdamse appartement van Rein en Merel. De stad waar deze twee elkaar hebben ontmoet en waar ze hun thuis inmiddels hebben gevonden. Ik hou van het bruisende van Amsterdam en het was dan ook heerlijk dat deze in al zijn facetten aanbod kwam.

Met de familie wandelend over de Ferdinand Bol, op de boot stappen bij het Okura om vervolgens voor de Hermitage te stoppen, foto’s te maken bij de Magere Brug en zo door te lopen naar de Hortus Botanicus Amsterdam. Een route waar menig VVV boekje jaloers op zou zijn.

Persoonlijke ceremonie Hortus Amsterdam

Een van de dingen die me ook gelijk zo aansprak tijdens de kennismaking met Rein en Merel was de keuze voor een persoonlijke trouwambtenaar. Een goede vriend van hen begeleide de ceremonie wat het extra speciaal maakte. Daarnaast was de ceremonie gevuld met nog een aantal persoonlijke speeches en een prachtige voordracht door de vader van Merel.

Na een ontspannen borrel en heerlijk diner in de Hortus was het tijd richting deSmet studio’s te lopen.

Knalfeest deSmet Studio’s

Na een spetterende entree bij deSmet studio’s was het de beurt voor coverband Phoenix Funk Foundation om het dak eraf te spelen en dat gebeurde. De geweldige setting van deSmet maakte dat je het gevoel had je in een club te bevinden. Het was magisch: wat een sfeertje!

Zo na middernacht was het tijd voor mij om afscheid te nemen, mijn benen verraadde de uren die ik er op had zitten maar mijn hoofd tolde nog na van de geweldige dag die ik heb gehad.

Lieve Rein en Merel, jullie weten het al, maar nogmaals: het was geweldig. Bedankt voor al het vertrouwen en de heerlijke dag. Hier nog een keer jullie highlights.

Zelf trouwplannen?

Zijn jullie van plan jullie liefde te gaan vieren. Groots, intiem, op een kasteel of in je eigen achtertuin. Gaat het bij jullie vooral om het vieren van de liefde voor elkaar te midden van de belangrijkste mensen in jullie leven en zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf die juist die unieke momenten van jullie samen in beeld brengt? Laat gerust hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • MM slash DD slash YYYYTags: Amsterdam / Bruidsfotograaf / deSmet Studios / Documentaire trouwfotografie / Feest deSmet / Hortus Botanicus / Journalistieke trouwfotografie / Trouwen / Trouwen Amsterdam / Trouwen deSmet studios / Trouwen in de Hortus / Trouwfotograaf / Trouwfotograaf Amsterdam / Trouwfotografie