Trouwalbums

Het levenslange aandenken aan jullie mooiste dag

Jullie trouwfoto’s zijn een niet te onderschatten aandenken aan jullie trouwdag. Een trouwalbum zorgt ervoor dat jullie hier een prachtig stukje fysiek van in handen krijgen. In tijden dat media steeds vluchtiger wordt, wie weet hoe lang USB drives nog werken wil ik mijn bruidsparen een stukje meegeven wat altijd blijft. Een prachtig, tijdloos ontworpen trouwalbum om nog generaties te laten terugkijken op die ene bijzondere dag.

Hoogwaardige trouwalbums

Voor mijn trouwalbums werk ik met hoogwaardige internationale leveranciers. Mijn trouwalbums zijn handgemaakt en worden digitaal gedrukt op echt fotopapier. Naar eigen keuze kan de cover van het album worden voorzien van een chique embossing of een mooie UV-print met bijvoorbeeld jullie namen, datum of een mooie quote die bij jullie past. Ook kan er worden gekozen een foto in de cover te verwerken.
Voor de omslag kunnen jullie kiezen uit leer, kunstleer, verschillende soorten linnen, suède of zelfs jutte. Allen in verschillende kleuren beschikbaar. Samen kiezen we de kleuren en materialen van het trouwalbum zodat we een uniek trouwalbum maken dat geheel bij jullie past.

Meer informatie over mijn trouwalbums ontvangen? Vraag hieronder vrijblijvend mijn brochure aan of vraag direct een kennismakingsgesprek in om ze vrijblijvend te komen bekijken.

Informatie aanvragen trouwalbums

  • MM slash DD slash YYYY