Trouwen in het buitenland

Omdat liefde geen grenzen kent

Misschien is het wel de plek van jullie eerste vakantie, de zekerheid van zon, de prachtige unieke omgeving, de mogelijkheid jullie bruiloft echt te vieren met jullie meest belangrijke mensen. Er zijn honderden redenen om ons polderlandje achter te laten en te kiezen voor een bruiloft in het buitenland. Met zelf een grote liefde voor reizen, kan ik niet anders dan heel graag met jullie mee op avontuur gaan.

Nederlandse trouwfotograaf mee naar het buitenland

Natuurlijk is het mogelijk gebruik te maken van een lokale trouwfotograaf. Deze persoon beheerst immers de taal, gebruiken en kent de omgeving. Wat hij minder goed kent is jullie. Mijn rol als trouwfotograaf start niet op de dag van jullie trouwen. Deze begint al vanaf de eerste kennismaking. Hier leer ik jullie voor het eerst kennen. Nemen jullie mij mee door de plannen van jullie dag. En ook in de aanloop naar jullie trouwdag toe is er veelvuldig contact. Nog eens afspreken om het draaiboek door te nemen? Het kan allemaal. Maar ook na jullie trouwdag is er veel contact. Over de samenstelling van jullie album bijvoorbeeld. Het is prettig dan een trouwfotograaf te hebben die makkelijk bereikbaar is en je als daar behoefte aan is ook gewoon even kan opzoeken en samen mee kan zitten.

Op de trouwdag zelf zie ik het zelfs als een voordeel dat ik de omgeving niet door en door ken.
Natuurlijk scan ik bij aankomst zorgvuldig de omgeving opzoek naar de mooiste locaties voor de shoot, maar mijn creatieve hart werkt het best als ik me laat inspireren door het moment. Dit vertel ik overigens ook vaak tegen mijn bruidsparen die in Nederland trouwen. Dat ik nog nooit op jullie trouwlocatie heb gefotografeerd zie ik als een voordeel. Ik bekijk de omgeving fris en zal niet vervallen in trucjes, waardoor de reportage uniek en eigen blijft. Uiteindelijk gaat het om een weerspiegeling van wie jullie zijn – jullie staan centraal in de foto’s – waar de locatie de extra kers op de (bruids)taart is.

Kosten trouwen in het buitenland

Voor trouwen in het buitenland maak ik graag een offerte op maat. Zoveel meer factoren spelen een rol bij het bepalen van de prijs. Waar jullie trouwen bijvoorbeeld, hoeveel dagen willen jullie laten vastleggen, wat zijn de reis en verblijfmogelijkheden. Willen jullie de dag na jullie huwelijk nog samen op pad voor een after wedding shoot?

Mee als jullie trouwfotograaf naar het buitenland?

Hebben jullie plannen om in het buitenland te gaan trouwen en zien jullie het wel zitten mij mee te nemen als trouwfotograaf? Wacht dan niet te lang met het boeken van een kennismakingsgesprek. Omdat jullie bruiloft inclusief reizen al snel meerdere dagen omvat is het belangrijk er vroeg bij te zijn zodat je er zeker van bent dat ik nog ruimte heb in mijn agenda.

Meer informatie of graag een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand contact formulier in en ik neem spoedig contact met jullie op.

Meer informatie over trouwen in het buitenland

  • MM slash DD slash YYYY