Mentoring

Omdat fotografie altijd samengaat met persoonlijke groei

Mentoring voor fotografen

Welkom in de wondere wereld van trouwfotografie.
Misschien heb je zojuist het roer omgegooid en weet je niet waar te beginnen of ben je al een tijdje bezig maar loop je tegen je jezelf aan. Hoe dan ook je wilt leren. Je eigen grenzen opzoeken en het beste uit jezelf halen.

De afgelopen jaren heb ik zelf flink geïnvesteerd in mijn eigen ontwikkeling. Ik heb momenten gehad dat ik mezelf zag groeien en momenten dat ik vastliep en dacht ‘waar ben ik mee bezig, het gaat me nooit lukken die foto’s te maken die ik voor ogen heb’. Met dank aan workshops bij o.a. Isabelle Hattink, Damon Pijlman, TwoMann Studios, Kirsten Lewis en de Foundation Workshop in Texas ben ik blijven investeren in kennis en vooral in mijzelf.

Afgelopen jaar kreeg ik steeds vaker de vraag of ik zelf ook mentoring verzorg en zo ben ik voorzichtig gestart met het geven van losse sessies. Dit is me zo goed bevallen dat ik inmiddels gestart ben met het actief aanbieden van mentoring. Net zo gek als ik ben op het vergaren van kennis ben ik op het delen ervan. Met een achtergrond in branding en marketingcommunicatie en inmiddels een flinke rugzak vol ervaring binnen de trouwwereld een ideale mix om jou te inspireren.

Mentoring

Tijdens een 1-op-1 coachingssessie gaan we samen aan de hand van de RAWS van een van je reportages kijken naar wie jij bent. Hoe ga je te werk, welke positie kies je, welke instellingen heb je gekozen. Allemaal input waar we samen concreet naar kunnen kijken en ik je ook concreet feedback op kan geven.
Mijn ervaring is inmiddels dat we vaak snel de instellingen links kunnen laten liggen en vooral gaan kijken naar hoe jij je beweegt op een bruiloft. Waar liggen je valkuilen, waar loop je tegenaan, maar ook wat trekt jou aan, waar zit jouw eigenheid en daarmee jouw merk.

Ik geloof sterk dat groei binnen de fotografie, samen gaat met een stukje persoonlijke groei. Ik duik dan ook graag het diepe met je in om hier een optimale uit te halen.

Maar ook praktische zaken als het kennismakingsgesprek, verkooptechnieken, alles over trouwalbums, editing kunnen aan bod komen. Op basis van jouw behoefte stellen we de sessie samen.

Wie ben jij?

Of je nu aan de start staat in je carrière als fotograaf of al even meeloopt: je hebt ambitie!
Je bent bereid in het diepe te springen en staat open om te groeien en te leren. Je staat open voor kritiek, die ik je opbouwend, maar soms ook zonder doekjes eromheen zal geven. Je houd van een directe aanpak met focus op jou en handvatten die jou als persoon laten groeien. Geen ‘one size fits almost everybody’, maar je staat open voor een stukje maatwerk toepast op jouw ontwikkeling.

Interesse in wat ik voor jouw ontwikkeling kan betekenen? Stuur me gerust een mail voor meer informatie.

Tarieven

Per dagdeel (4 uur): 395,- euro incl. lunch
Jaar traject inclusief 5 mentorsessies en “Een dag in het veld”: 2195,- euro

Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele reiskosten