Jos & Lie

Trouwen Dutch Biz Amersfoort

Een ceremonie midden in het bos om van daaruit door te lopen naar een waar food truck festival waar een reggae band ons al op stond te verwachten. Dit klinkt op papier al geweldig, maar omschrijft nog niet half hoe gaaf de bruiloft van Jos en Lie was. Een bruiloft waar vieren, genieten, lieve mensen, goed eten en muziek vooraan stond.

In alle rust stapte ik eind augustus de villa van Dutch Biz Amersfoort binnen waar Lie zich voorbereide op haar trouwdag. Jos zou pas later komen en het was fijn starten met enkel de getalenteerde Nicole om haar heen die voor haar en make-up zorgde.

Spectaculaire entree bij Dutch Biz Amersfoort

Naarmate de ceremonie naderde werd het drukker in de villa en nam de spanning toe. De heren waren inmiddels aangekomen, pakken werden aangetrokken, ouders en ceremoniemeesters voegde zich bij ons en ook de gasten die zich keurig aan de dresscode hadden gehouden – allemaal voorzien van een hoedje – druppelden binnen. Het was tijd voor Jos om op de zij-span van zijn broer te klimmen om zo zijn entree te maken.

Lieve woorden van vrienden en familie

Het fijne van bruiloften in je eigen stad is dat je zo onderhand ook bekend raakt met andere leveranciers. Zo ook met de ambtenaren. De ceremonie werd vandaag geleid door Cora Vonk, een geweldig lieve en betrokken ambtenaar met wie ik graag samenwerk. Na een emotionele first-look was het tijd voor een prachtige ceremonie. Naast de woorden van Cora waren er speeches van vrienden en familie.

Food truck festival op je bruiloft

Na de toast, felicitaties en groepsfoto was het tijd ons te verplaatsen.
Aan de andere kant van het terrein was een waar food truck festival ingericht. De reggae band trapte af en het was feest.
Er werd gedanst, geproost, nog meer gedanst, gelachen, gegeten en vooral heel veel met elkaar genoten. Oesters werden naar binnen geslurpt bij de oesterbar, in de door Jos zelf gemaakte schiettent kon je je schietkunsten oefenen en mocht je zin hebben in wat meer beweging kon je je uitleven in een heuze zorb bal. Een eigen wereld werd gecreëerd daar op het veld van Dutch Biz aan de rand van Amersfoort. Het was genieten, samen zijn, mooie woorden werden gedeeld en een lach en een traan kwamen voorbij. Het was magisch.

Ik kan dan ook niets anders zeggen dan dat ik iedere seconde van de dag van Jos en Lie heb genoten. Het was zo bijzonder hier onderdeel van te zijn en dit mee te maken. Lieve Jos en Lie, nogmaals bedankt dat ik er bij mocht zijn: het was echt geweldig! Met heel veel plezier nog een keer mijn highlights van jullie dag op een rij.

Zelf trouwplannen?

Zijn jullie van plan jullie liefde te gaan vieren. Groots, intiem, op een kasteel of in je eigen achtertuin. Gaat het bij jullie vooral om het vieren van de liefde voor elkaar te midden van de belangrijkste mensen in jullie leven en zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf die juist die unieke momenten van jullie samen in beeld brengt? Laat gerust hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • MM slash DD slash YYYYTags: Amersfoort / Bruidsfotograaf / Buiten trouwen / Documentaire trouwfotografie / Dutch Ballooning / Dutch Biz / Festival / Festival wedding / Journalistieke trouwfotografie / Muziek / Reggaeband / Trouwen Amersfoort / Trouwfotografie