Werkwijze

Journalistieke trouwfotografie met aandacht voor de echte momenten

‘Ik focus me op de echte, unieke momenten van jullie dag’

Jullie trouwfoto’s zijn een niet te onderschatten aandenken aan die ene speciale dag waarop jullie hebben besloten de liefde voor elkaar te vieren. Ik wil trouwfoto’s leveren die jullie iedere keer weer meenemen naar dat moment en de herinnering levend houden.

Momenten fotograaf

In al mijn fotografie draait het om momenten. Het vastleggen van jullie unieke momenten zie ik dan ook als mijn belangrijkste taak als trouwfotograaf. Door de momenten van jullie en jullie gasten vast te leggen vertel ik het verhaal van jullie trouwdag. De lach waar je niet om heen kan, de stiekeme traan: dat zijn de momenten die jullie trouwdag kleur geeft en die leg ik met liefde voor jullie vast.

Uitdagende composities

Tijdens de shoot, maar ook gedurende de dag wil ik jullie foto’s leveren die zich kenmerken met een strakke en uitdagende compositie. Geen standaard foto’s, maar soms net even iets anders. Ik wil jullie verrassen door net even vanuit een andere hoek iets vast te leggen, waardoor jullie trouwfotografie zijn eigen unieke karakter krijgt; net zo uniek als jullie trouwdag zelf.

Ik ben er zonder dat je het door hebt

Als jullie trouwfotograaf zal je al snel niet meer door hebben dat ik er ben. Ik duik graag onder in de magische wereld die jullie samen die dag creëren. Observerend leg ik de spontane momenten vast, de blikken onderling, die ene reactie, een spontane lach of een voorzichtige traan. Enkel tijdens jullie portretfoto’s zal ik de regie meer naar me toetrekken en met kleine aanwijzingen zorgen dat jullie foto’s perfect zijn.

Meer dan alleen foto’s maken

Onze samenwerking start al ver voor jullie trouwdag. Al vanaf het kennismakingsgesprek denk ik graag met jullie mee over jullie planning en ideeën voor de dag. Ook in de aanloop van jullie trouwdag houden we contact en kunnen we als jullie het fijn vinden nog eens samen komen om bijvoorbeeld het draaiboek door te nemen. Na jullie trouwdag zijn er natuurlijk ook verschillende momenten dat we contact houden. Bijvoorbeeld in de samenstelling van jullie trouwalbum om zo een uniek en waardevol document voor jullie te creëren.

Kennismaken

Graag eens vrijblijvend kennis maken om te bespreken wat ik voor jullie als trouwfotograaf kan betekenen? Laat dan hieronder jullie gegevens achter om te zien of ik nog beschikbaar ben op jullie datum.

Ja, we komen graag vrijblijvend kennismaken

Trouwdatum*


Hoe graag willen jullie dat ik straks jullie dag vastleg: