Trouwfotograaf Fort Vechten

Journalistieke trouwfotograaf Utrecht

Toen Jiska mij voor het eerst mailde stond ze op het punt te bevallen van een prachtige dochter. Ik vond het zo bijzonder om te horen dat er ieder moment gezinsuitbreiding kon komen en ze toch al wel heel graag in gesprek wilde over hun trouwfotografie. We hebben de kennismaking dan ook maar een paar weken later gepland zodat ze eerst heerlijk van hun prachtige dochter konden genieten. Om het makkelijk te houden hebben we de eerste keer via Skype gesproken. Vanuit de mails die Jiska me schreef had ik al een heel goed voorgevoel en dat werd alleen maar bevestigd. Wat een heerlijk stel is dit. Een bruiloft bij het heerlijke Fort Vechten stond op de planning een plek die een bijzondere plaats in mijn hart heeft.

Ontspannen shoot in de binnenstad van Utrecht

Ook in de verdere gesprekken naar de dag toe hadden Sjoerd en Jiska me al op het hart gedrukt dat het die dag vooral om de momenten ging. En momenten waren er. ‘s Ochtends al bij Sjoerd en Jiska thuis waar na de haar en make-up rustig nog even de ice-tea in elkaar werd gemixt. Ik heb beiden de hele dag met een grote grijns zien stralen. De shoot hoefde ook niet te stijf, vooral Utrecht terug zien was belangrijk. Met een domtoren op de achtergrond op het drukste punt van de stad komt dat helemaal goed.  Eenmaal bij Fort Vechten hebben we nog wat foto’s gemaakt en toen was het tijd voor de ceremonie.

Ceremonie aan het water

Met een bruidegom met roei-ervaring en een locatie aan het water, kan je bijna niet anders dan aankomen in een roeibootje. En dat kan voor een bruid dan toch best spannend zijn. Maar alles voor een spectaculaire entree, en zo stapte Jiska in het gammele bootje. De ceremonie was gevuld met lieve woorden van familie en getuigen. Ook zelf hadden Sjoerd en Jiska voor geloften gekozen en spraken prachtige woorden naar elkaar uit. Ik blijf dat altijd zo’n mooi extra element aan een ceremonie vinden.

Na een geweldige kus was het tijd voor de borrel. Ontspannen werd en gekletst, er stonden spelletjes klaar, hapjes gingen rond en voor we het wisten was het tijd om aan tafel te gaan. Wederom klonken er mooie worden, werd er heel veel gelachen. Ondanks dat ze gezworen had niet meer het bootje in te stappen wist ik Jiska te overtuigen voor nog wat laatste foto’s in het avondlicht. Even een magisch momentje samen. Daarna weer terug naar de gasten waar de koffie en taart al klaar stond en we onder begeleiding van een band met live muziek nog heerlijk natafelden.

Feest bij Fort Vechten

Toen de schemering langzaam begon in te zetten was het tijd om naar binnen te gaan waar na de openingsdans het feest los barstte. Een hakkende bruid, polonaise, keihard dansen, ik heb alles langs zien komen. Het was geweldig. En het was vooral de energie van Sjoerd en Jiska zelf. Ze bleven stralen, en namen iedereen mee in de prachtige dag die ze hadden gecreëerd.

Bedankt lieve Sjoerd en Jiska dat ik onderdeel mocht zijn van jullie speciale dag. Hierbij mijn favorieten.

Zelf trouwplannen?

Zijn jullie van plan jullie liefde te gaan vieren. Groots, intiem, op een kasteel of in je eigen achtertuin. Gaat het bij jullie vooral om het vieren van de liefde voor elkaar te midden van de belangrijkste mensen in jullie leven en zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf die juist die unieke momenten van jullie samen in beeld brengt? Laat gerust hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • MM slash DD slash YYYYTags: Bruidsfotograaf / Buiten bruiloft / Buiten trouwen / Documentaire trouwfotografie / Domtoren / Fort Vechten / Fotoshoot Utrecht / Journalistieke trouwfotografie / Kloostertuin Utrecht / Trouwen / Trouwen Fort Vechten / Trouwfotograaf / Trouwfotograaf Amsterdam / Trouwfotografie / Utrecht