Trouwen Landgoed Groenendaal

Journalistieke trouwfotografie Haarlem en Heemstede

Wat ben ik ongelooflijk blij dat deze twee lieverds op mijn pad zijn gekomen. Soms ontstaat er zo’n klik, een directe connectie en gevoel van vertrouwdheid. Dat had ik met Koen en Daphne. Vanaf onze kennismaking groeide onze relatie in een vriendschap en voelde het op de uiteindelijk trouwdag ook alsof ik bij twee vrienden de dag binnenstapte. En dat voelt fijn, maar ook stiekem een beetje extra spannend.

“Met Linda hadden we meteen een klik. Ze was op onze dag aanwezig maar toch onzichtbaar. Ze heeft onze dag vastgelegd als een soort film die we bijna elke dag nog afspelen. In haar foto’s zitten zoveel emoties. Foto’s van het moment. Ik zal iedereen Linda aanraden. Ze is professioneel en eerlijk. Een geweldige fotografe die je de hele dag om je heen wil hebben.” – Koen en Daphne

Ontspannen starten bij Pierot in Haarlem

Ik mocht de dag al vroeg starten in de geweldige salon van Pierot. Wat een heerlijke plek om te starten. Daphne was daar samen met haar moeder, schoonmoeder, zus en vriendinnen om de dag al fijn ontspannen te starten.
Na het omkleden thuis, een prachtige first-look was het tijd om naar de Nieuwe Kerk in Haarlem te gaan. Een locatie speciaal uitgezocht door dit stel en voor deze gelegenheid ingewijd als trouwlocatie. 

Trouwen Nieuwe Kerk Haarlem

Onder begeleiding van het prachtige ‘La Vie en Rose’ gezongen door haar nichtje kwam Daphne de kerk binnen. Een kippenvel moment voor alle gasten. Na een mooie ceremonie en prachtige geloftes was het tijd voor champagne en vertrek naar de volgende locatie. En het leuk was. Niemand van de gasten wist waar we naar toe gingen. Terwijl wij vertrokken voor de fotoshoot mochten zij wachten op een prachtige oude bus die hen naar de geheime locatie bracht.

Heerlijke borrelen en dineren bij Landgoed Groenendaal

En de bus vertrok naar het geweldige landgoed Groenendaal. Op de binnenplaats werd heerlijk geborreld om daarna vervolgens in de prachtige tuin te dineren. Lange tafels, de meest heerlijke gerechten. Prachtige speeches en fijne momenten samen.

PARTY!

Na het diner was het tijd voor het feest. Een geweldige openingsdans was het perfecte startschot voor een heerlijk feest. Scropino’s vlogen door de zaal, gouden hoedjes werden opgezet. Er werd gedanst, gezwierd, gezweefd en gehakt!

Lieve Koen en Daphne wat is het fijn weer even terug te blikken op jullie heerlijke dag. We gaan er snel weer eentje proosten op jullie!

[contact-form-7 id=”306″]
Tags: Bruidsfotograaf / Bruidsfotografie / Documentaire trouwfotografie / Haarlem / Heemstede / Journalistieke trouwfotografie / Landgoed Groenendaal / Trouwen / Trouwfotograaf / Trouwfotografie