Trouwfotografie Mereveld Bunnik

Journalistieke trouwfotografie Utrecht

Onverwachte zon, familie, emoties, een shoot die al onze verwachtingen overtrof en een feest als afsluiting die zijn weerga niet kende! Wat een dag was het met Linda en Peter bij het prachtige Mereveld in Utrecht. Een dag precies zoals ze hadden gehoop met de mensen om zich heen die hen het meest dierbaar zijn.

Spannende momenten voor de trouwdag

Het waren spannende weken voor de bruiloft van Linda en Peter. Door ziekte in de familie stond alles ineens op losse schroeven. Zou de dag wel worden als ze voor ogen hadden en zou iedereen er bij zijn. Voorafgaand hielden we contact en de opluchting was daar dan ook zeker toen bleek dat de belangrijkste mensen er die dag bij zouden zijn en er getrouwd kon gaan worden.

Getting ready in de serre

De dag begon ontspannen bij het ouderlijk huis van Linda. In de serre stond alles klaar voor haar en make-up. Na het ophaal moment was het tijd richting Utrecht te gaan. We zouden bij Fort ’t Hemeltje foto’s gaan maken. Echter voor de oprit naar de snelweg besloot Peter rechtdoor de rijden. Het bleek een geniale zet. We kwamen terecht bij een prachtig maïsveld, open weiland met schitterende blauwe lucht. Soms heb je niet heel veel nodig voor prachtige foto’s.

Spontane fotoshoot vanuit een heftruck

Toen we een stukje verder reden kwamen we langs een perenboomgaard. Met de auto’s door de modder reden we richting de kisten. Het leek me wel leuk hier ook nog wat foto’s te maken. Ik was al bezig op de kisten te klimmen toen een medewerker in een heftruck langsreed en me vroeg of hij me misschien kon helpen. Daar hoefden we niet lang over na te denken en voor ik het wist zat ik in een kist en hielp de heftruck me de lucht in.

Trouwen bij Mereveld in Utrecht

Na toch nog een korte stop voor wat foto’s bij Fort ’t Hemeltje was het tijd om naar Mereveld te rijden voor de ceremonie. Een prachtige oude boerderij aan de rand van Utrecht waar later ook borrel, diner en het feest gingen plaatsvinden.
Met een mooi en emotioneel weggeef moment van Linda aan de hand van haar vader werd de toon gezet voor een dag vol liefde en emoties.

Dineren in Italiaanse sferen

Na een huwelijksaanzoek in Italië onder de klanken van Andrea Bocceli kon Italiaans tafelen vandaag niet uitblijven. Grote schalen met heerlijk gerechten werden uitgeserveerd waar de gasten van konden eten, flessen wijn werden op tafel gezet. Met uiteindelijk Andrea uit de speakers was het plaatje van een Italiaans diner compleet.

Kerkelijk huwelijk Oude Dorpskerk Bunnik

Na het diner was het tijd om naar de Oude Dorpskerk in Bunnik te gaan. Inmiddels waren ook de avondgasten daar al naar toe gekomen en in een prachtige oude kerk, onder prachtige muzikale begeleiding gaven Linda en Peter elkaar nogmaals het ja-woord.

Feest: dansen, dansen en nog eens dansen!

En toen was het tijd voor feest! Mereveld vulde zich met de gasten van Linda en Peter en na een spectaculaire openingsdans (zo spectaculair dat ik er letterlijk even ondersteboven van was) was het feest. De DJ kende het stel uit hun favoriete kroeg en hij was dan ook de perfecte keus om iedereen op de dansvloer te houden.
Zelfs aan de Ierse roots van Linda werd nog even aandacht gegeven en zo danste jong en oud op de Ierse liederen door de zaal. Het was genieten hier zo midden tussen deze uitbundigheid de dag af te sluiten. En terwijl ik samen met mijn secondshooter Chantal langzaam de zaal verlaat zie ik Linda en Peter met een big-smile op de dansvloer tussen hun gasten genieten. Wat heb ik toch een mooi vak.

Lieve Linda en Peter, wat was het een fantastische dag en wat ben ik blijd at ik hem voor jullie heb mogen vastleggen. Om gewoon nog een keer lekker terug te blikken hierbij mijn favorieten van jullie dag.

Zelf trouwplannen?

Zijn jullie van plan jullie liefde te gaan vieren. Groots, intiem, op een kasteel of in je eigen achtertuin. Gaat het bij jullie vooral om het vieren van de liefde voor elkaar te midden van de belangrijkste mensen in jullie leven en zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf die juist die unieke momenten van jullie samen in beeld brengt? Laat gerust hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ


Tags: Bruidsfotograaf / Documentaire trouwfotografie / Journalistieke trouwfotografie / Mereveld Utrecht / Shoot boomgaard / Trouwen Bunnik / Trouwen Mereveld / Trouwen Utrecht / Trouwfotograaf Utrecht / Trouwfotografie