Creatieve, journalistieke trouwfotografie

Uniek en eigen: dat zijn jullie. Geen bruidspaar is hetzelfde en iedere bruiloft is uniek. Die eigenheid vangen in beelden die het verhaal van jullie dag vertellen is wat ik doe met mijn trouwfotografie. Op een creatieve en journalistieke wijze meng ik mezelf tussen de gasten en dompel ik als het ware onder in jullie unieke wereld. Het resultaat: fotografie die je de dag doet herbeleven. Trouwfotografie die je de momenten weer laat voelen, en jullie keer op keer weer terug neemt naar die geweldige dag waar jullie de liefde met elkaar en jullie meest dierbaren hebben gevierd!

Benieuwd hoe ik te werk ga en wat ik voor jullie kan betekenen? Klik hier voor meer informatie of neem direct een kijkje in mijn portfolio.

Werkwijze

Jullie trouwfoto’s zijn een niet te onderschatten aandenken aan die ene speciale dag waarop jullie hebben besloten de liefde voor elkaar te vieren. Ik wil trouwfoto’s leveren die jullie iedere keer weer meenemen naar dat moment en de herinnering levend houden.

Als een gast beweeg ik me op jullie dag. Geen afstandelijke fotograaf, maar iemand die meegaat in jullie dag en er onderdeel van gaat uitmaken zonder er nadrukkelijk te zijn. Door me gemakkelijk te mengen tussen jullie gasten lukt het me dichtbij te komen en echt die unieke momenten vast te leggen die zo typerend zijn voor jullie dag.

‘Als een gast op je bruiloft’

Naast een echte vakvrouw is Linda gewoon een heel lief en fijn persoon. Op onze bruiloft kregen we meer het gevoel dat ze een van onze gasten was dan de fotograaf, een compliment dat ook wij weer van onze gasten kregen.

– Rob & Stephanie

Meer Testimonials

Muziekliefhebber, secret masterchef en gek op reizen!

Een camera heeft voor mij altijd al iets fascinerends gehad. Zolang als ik me kan herinneren denk ik al in beelden. Altijd ben ik in de weer met compositie en detail. Zakgeld ging naar wegwerpcamera’s en het ontwikkelen daarvan.

Mijn verhaal

Proud member of: