Preview trouwen Parkrestaurant Anafora | avond bruiloft | Trouwfotograaf Utrecht

Het blijft bijzonder. Met miljarden mensen op de wereld die ene persoon vinden die voelt als thuiskomen. Waar je helemaal jezelf bij kunt zijn. Die alles van je weet, alle facetten van je kent. Je hoogste pieken en diepste dalen. Dat je uit al die mensen op de wereld net die avond aanschoof bij haar aan dat diner. Werd voorgesteld aan elkaar en de vonk oversloeg. Het magische fenomeen dat liefde heet. Dat fenomeen stond afgelopen vrijdag centraal. Het was tijd om de liefde te gaan vieren. Een bruiloft om te laten zien dat er onvoorwaardelijk voor elkaar wordt gekozen. Een moment van stil staan bij de liefde. Het geluk van elkaar hebben. Weten dat er altijd iemand voor je is waar je op mag leunen.

Trouwen bij parkrestaurant Anafora in het maximapark

Ik ben altijd stiekem best trots op bruidsparen die het heerlijk op hun eigen manier doen. Er is immers geen moeten meer tegenwoordig. Ja, het uitspreken van het ja-woord blijft een essentieel onderdeel, maar hoe, in welke vorm of volgorde je de dag inricht is helemaal aan wat bij je past. Kim en Pauline kozen voor een dag helemaal in eigen ritme. Thuis starten met zussen en vriendinnen. Ontspannen samen om daarna samen naar parkrestaurant Anafora te gaan het decor van hun prachtige dag.

Avondbruiloft tijdens het gouden uur

En daar was ruimte om eerst samen foto’s te maken. Geloftes werden uitgesproken onder een prachtige oude wilg en nadat de fotoshoot klaar was kwamen de eerste familieleden al binnen druppelen met wie zij heel bewust intiem de dag zijn gestart. Samen borrelen, samen dineren en pas dan de ceremonie. Eerst samen zijn met familie. Tijd en ruimte voor lieve woorden. Elkaar.

Humor, lieve woorden en Queen Bee dancemoves

Na het intieme diner was het tijd voor de ceremonie. De avondgasten arriveerden en namen plaats aan het water. De zenuwen die de hele dag zich nog niet hadden laten zien kwamen nu toch omhoog bij de dames. Maar het was tijd. Hun moment op de loper, applaus van al hun lieve familie en vrienden. De prachtige avondzon gaf een goudenglans aan het geheel.

De ceremonie vol energie, humor en lieve woorden door buitengewoon ambtenaar Soraya de Bakker was het startsein voor meer. Toasten op het terras, knuffels en felicitaties en meer humor en lieve woorden volgde tijdens de speeches. En toen was het tijd voor het feest. Op de muziek van Queen Bee, waren het Queen K en Queen P die de show stalen. De toon werd gezet en het werd een feest waar ik me niet los van kon maken. En toen het dan toch zover was en ik me door deze twee geweldige vrouwen gedag liet knuffelen en met weemoed het feest achter me liet kwam weer het besef hoe trots ik op mijn werk ben.

Afgelopen vrijdag was ik getuige van twee mensen die zo mooi en aanvullend bij elkaar passen. Waar de liefde van afstraalt, die onvoorwaardelijk elkaars beste vrienden zijn. En dan creëer je magie. Met elkaar, met familie en vrienden en met mij als fotograaf. In mijn hart is voor altijd een plekje gereserveerd voor jullie lieve Kim en Pauline, geniet van jullie preview.