Preview Trouwen bij de Salentein | Romantische bruiloft | Trouwfotograaf Nijkerk

Onvoorwaardelijke liefde. Dat is wat me het meest is bijgebleven van afgelopen zaterdag. Twee mensen nog voor een officieel ja-woord al zo diep met elkaar verbonden.
Als door een speling van het lot op elkaars pad gekomen. Met de intenties om hun hart open te stellen – en dat was dapper – maar ook onvermijdelijk toen ze elkaar leerden kennen.
Dat hier onvoorwaardelijke liefde het spel was was direct duidelijk en nu was het tijd die liefde samen te vieren.
Met haar oog voor detail en zijn oog voor haar werd een droombruiloft gecreëerd. En de hele dag heb ik me mogen omringen door hun stralen. Met een glimlach van oor tot oor, altijd een blik op elkaar, aanvoelend, even een blik naar elkaar, even een handje uitreiken. Ze creëerden hun eigen universum waar ze als een zon samen straalden.
Pure liefde, onvoorwaardelijk: wat een eer om er zo dicht bij te mogen zijn.

Trouwen op Landgoed de Salentein in Nijkerk

De locatie om hun liefde te vieren was het prachtige landgoed Salentein in Nijkerk. Voor mij geen onbekend terrein als voormalig Pon medewerker, maar de allereerste keer om daar een bruiloft te vieren. Bijzonder om in de kamers waar ik vijftien jaar geleden vergaderingen had nu een bruid en bruidegom zich aan het klaar maken waren voor hun speciale dag.
Omringd door familie werd een prachtig pak en een adembenemende trouwjurk aangetrokken. Geen first-look, maar een stiekem preview door de deuren heen. De first-look zou immers plaatsvinden bij aankomst in de ceremonie. Een prachtig moment terwijl zij aan de hand van haar vader de zaal in kwam.
Het was tijd voor de ceremonie geleid door niemand minder dan Marielle van Tintelend Trouwen. Met prachtige woorden werden ze samen toegesproken en ook met hun persoonlijke geloftes wisten ze iedereen te raken. Alles klopte en zo samen daar op het bankje zag ik twee mensen die zo bij elkaar horen te zijn. Verenigd in woorden, verenigd in liefde.

Heel veel bubbles en creatieve trouwfoto’s

Na bubbles – in vorm van bellenblaas en champagne – was het tijd voor taart en de borrel. En terwijl het bruidspaar vol liefde de felicitaties in ontvangst nam en de gasten zich prima vermaakten met elkaar of de spelletjes buiten was het tijd om samen nog wat foto’s te maken. En als je dan een bruid hebt met een lijntje met boten en er een prachtig schip in een van de kamers staat kan je niet anders dan daar mee te gaan spelen. Dat spelen zetten we door met het licht en haar schoonheid. Vervolgens kon er aangeschoven worden bij de gasten voor een geweldig diner. Omlijst met prachtige speeches die regelrecht uit ieders hart kwamen.

Spectaculaire openingsdans en alternatief bruidsboeket gooien

En toen was het tijd voor het feest, de avondgasten waren inmiddels aangekomen en na een spectaculaire openingsdans was het tijd om te feesten!
Er werd gedanst, gelachen en op een wel hele spectaculaire manier het boeket weggegeven. Alle vrijgezellen dames kregen een lint dat aan het boeket werd vastgemaakt en telkens ging er eentje weg. Tot er nog maar een lint en de nieuwe eigenaresse van het boeket over was. Ontzettend leuk idee om tijdens je feest te doen. En zo feesten we weer verder. En soms betekende dat even een sprintje naar een sta-tafel om te kijken hoe het Nederlands elftal er voor stond. Het mocht er zijn en terwijl elf oranjeleeuwen de halve finale wisten te bereiken was daar in de zaal het hun liefde die het van iedereen won. Zij waren samen het stralende middelpunt die als twee magneten steeds weer naar elkaar toe werden getrokken.
In hun eigen bubbel zweefden ze door de ruimte om vervolgens door al hun liefste vrienden en familie uitgezwaaid te worden omringt door een haag van sterretjes.

Het was een dag die me weer eens liet zien hoe mooi de liefde is. En hoe kleine spelingen er weer voor kunnen zorgen dat je op elkaars pad komt. Maar vooral ook een dag die me heeft laten zien dat je altijd in de liefde mag geloven. Dat het er voor je is en je het onvoorwaardelijk mag ontvangen. Lieve Thomas en Natalie bedankt dat ik jullie dag heb mogen vastleggen. Geniet van jullie preview.