Preview trouwen Kasteel de Haar | Journalistieke trouwfotografie | Trouwfotograaf Dengh Utrecht

Journalistieke trouwfotografie Utrecht Linda Bouritius Photography

Het zit erop. Afgelopen zaterdag mocht ik de laatste bruiloft van dit seizoen vastleggen.
Wat een jaar is het geweest. Het blijft bijzonder hoe iedere keer de juiste mensen op mijn pad komen. Die me verwennen met de meest geweldige locaties, heerlijke momenten en de beste feestjes. Afgelopen zaterdag was geen uitzondering. Utrechts, direct, nuchter, niet te veel gedoe, we gaan er een feestje van maken. En een feestje werd het. Oh…. wat een feestje werd het!

Trouwen bij Kasteel de Haar

Ik mocht de dag starten bij het huis van de ouders van Robin. Een plek waar je je gelijk thuis voelt. Met kat Jip aan je benen – of in je tas – tussen de vriendinnen, was het tijd voor haar en make-up. Tussendoor wipte ik nog snel langs bij Wessel, die ook vanuit zijn ouderlijk huis zich klaar maakte. Daar kon ik hem al snel achterlaten in de meer dan goede handen van mijn lieve vriendin en getalenteerde collega Meral Soydas. Zo aan het einde van het seizoen is er ruimte om soms met elkaar mee op pad te gaan. Eindelijk machte onze agenda’s en kon Meral een keer mee als secondshooter. Voor ons een hele leuke manier om te leren van elkaars manier van werken, voor het bruidspaar een extra paar ogen en beelden van hun dag.

Na dat iedereen klaar is was er de first-look bij Kasteel de Haar. Waar zij hun ja-woord gaan geven in het prachtige kapelletje van Kasteel de Haar. Een prachtige setting met een bijzondere betekenis. De ouders van beide hebben hier elkaar ook het ja-woord gegeven. En zo werd het stokje afgelopen zaterdag overgenomen en mochten zij de familie traditie voortzetten. Geheel in hun eigen stijl, op hun manier.

Borrel en feest bij Restaurant Dengh

Na de ceremonie was het tijd om ons te verplaatsen. Bij restaurant Dengh – waar ik inmiddels al lang geen vreemde meer ben – was het tijd op het glas te heffen. Er werd geborreld en geproost, en terwijl de regen die we de hele dag al bij ons weg hadden weten te houden zich nu toch eindelijk liet vallen genoten zij van de knusheid en gezelligheid met hun gasten in het intieme koetshuis. Tijdens het diner was het tijd voor prachtige liefdevolle speeches. Mooie woorden werden gesproken. Hier en daar een traan en een hoop humor.

Extra blij was ik op dat moment met Meral. Samen zijn we heerlijk met licht gaan spelen. Misschien toch eens over een vast licht assistent gaan nadenken in plaats van mijn statieven…

CELEBRATE LOVE

Terwijl het koetshuis zich vulde met de avondgasten en de glow-sticks werden uitgedeeld en het was tijd voor hun rentree. De binnenkomst op hun dansvloer, te midden van hun liefste vrienden. Al snel verzamelde iedereen zich op de dansvloer en ging met behulp van Finch Disco team het dak eraf! De spanning was eraf, nu is was het enkel feesten tot het einde. Hun dag, hun avond, alle liefde kwam samen. Tijdens het feest was er nog een heerlijke surprise waardoor ik de hele zondag ‘My anaconda don’t, my anaconda don’t‘ in mijn hoofd heb gehad. Zelfs oma kon niet wegblijven van de dansvloer. Wat een feest!

Wat blijft het altijd een voorrecht om dit te mogen vastleggen. De liefde voor familie, vrienden, het genieten samen. Het onvoorwaardelijk voor elkaar kiezen en dat willen delen met de liefste mensen om je heen. Ik blijf er van genieten. En ondanks dat ik eerste even een paar maanden heerlijk ga bijkomen, kan ik al niet wachten op wat volgende jaar weer voor moois gaat brengen.

Het afsluiten met de dag van Robin en Wessel was in ieder geval het jaar afsluiten met een knaller! #celebratelove