Preview trouwen restaurant Dengh | Journalistieke trouwfotografie | Trouwfotograaf Utrecht

Als ik weleens de vraag krijg of het niet verveeld na honderden bruiloften is mijn antwoord altijd heel stellig nee. Want het gaat niet om het trouwen of de bruiloft. Het gaat om het verhaal van twee mensen. Twee mensen die een moment in de tijd kiezen om onvoorwaardelijk hun liefde uit te spreken. Er bewust voor kiezen dit te doen ten overstaan van de liefste mensen uit hun leven en dit leven samen te vieren. Dat is wat iedere dag uniek maakt en mijn werk zo ontzettend mooi. Ik mag de verhalen horen, zien en vooral voelen. En als als je net als ik dol bent op een goed verhaal ga je genieten van deze blog. Want wat een prachtig verhaal heb ik afgelopen vrijdag voor mijn camera gehad.

Samen magie creëren

Het zou het klassieke verhaal kunnen zijn van liefde op het eerste gezicht, maar ook dat verhaal had een twist. Daar waar hij vanaf het eerste moment de liefde voelde had zij een iets langere aanloop nodig. En toen de vonk oversprong was het ook niet direct nog lang en gelukkig. Er kwamen ook onzekere tijden aan. De in voor en tegenspoed hebben ze al voor hun kiezen gehad. Het leven heeft hen uitgedaagd, obstakels gegeven, haar laten vechten. En daar samen uit komen, sterker dan ooit. Met twee prachtige meiden als bezegeling van die liefde maakte dat hun dag vol overgave werd gevierd. Daar samen staan. Samen de liefde voor elkaar uitspreken. Geen einde van hun verhaal, maar het inluiden van een nieuw hoofdstuk. Op naar de toekomst, samen. Vieren omdat je weet dat het leven niet vanzelfsprekend is, vieren vanuit oprechtheid en pure liefde. En daar getuige van mogen zijn had iets magisch. En dat voelde ik niet alleen, dat voelden we allemaal.

Trouwen in een transparante tent bij Restaurant Dengh

Het decor van hun dag was restaurant Dengh. Een van mijn favoriete plekjes aan de rand van Utrecht. Midden in een woonwijk ligt een groen pareltje verscholen. Een oude boerderij met een prachtig koetshuis en klein eilandje met een boomgaard. In de prachtige nieuwe tuinkamer werd de visagie en het aankleden gedaan, terwijl op het eiland de voorbereidingen werden getroffen. Een prachtige transparante tent werd het decor midden in het groen. Geen regendruppel die ons wat zou kunnen maken. Met prachtige aankleding van Brisked Styling werd er een eigen wereld gecreëerd. Toen we de tent betreden voor de ceremonie onder prachtige muzikale begeleiding van zangeressen Jette en Diede werd het hun wereld.

Liefdevolle woorden werden uitgesproken door buitengewoon ambtenaar Soraya de Bakker en tijdens de gelofte van hen zelf hield bijna niemand het droog. Hier stonden ze dan, getrouwd. Met de meiden om hen heen, juichende familie en vrienden. Puur geluk.

Feest met DJ en saxofonist

Vanaf dat moment was het volle vaart genieten. Felicitaties en mooie speeches volgden in het Koetshuis en tegen het einde van de middag gingen we terug naar de tent die omgetoverd was met allemaal leuke zitjes voor een walking diner. Ontspannen, ongedwongen gingen we richting de avond. Terug naar het koetshuis voor het feest. Onder een wervelende aankondiging van de ceremoniemeesters werd het feest geopend. Dansend het stralende middelpunt begon hun avond. Omringd door een ieder die zij lief hebben was het feesten tot het einde. DJ Yannick wist ieder nummer strak in te zetten en de dansvloer bleef gaan. En toen Saxy Mr. S met zijn saxofoon zich erbij voegde ging het dak eraf.

Het werd zo’n avond waar ik me met moeite van los kon weken en maar terug bleef gaan naar de dansvloer omringd door zoveel plezier en groots genieten. En dan geniet ik mee. Met een grote glimlach mocht ik een dag mee in hun verhaal. Mocht ik mee voelen en vastleggen. Al die momenten. Haar serene schoonheid, hem stralend aan haar zijde. De blikken onderling, de lieve woorden, de grote gebaren en de kleine. Alles wat hen hen maakt en hun dag zo eigen. Het was me meer dan een eer lieve Lisa en David. Geniet van jullie preview.