Preview trouwen bij Zolder de Heerlijkheid | Journalistieke trouwfotografie | Trouwfotograaf Amersfoort

Soesterduinen trouwfotograaf Amersfoort

“Dit is toch waar het omdraait”, het waren de woorden van Sander nadat hij op zijn trouwdag zijn Chantal en hun prachtige dochters weer in zijn armen had gesloten. Samen kropen we de Hummer limousine in en reden we hun dag in. Zijn opmerking was een voorbode voor de rest van de dag. Stil staan bij waar het nou eigenlijk echt om draait in het leven.
De liefde, je prachtige gezin vieren, met de fijnste mensen, de mooiste woorden en het vetste feest. In alle oprechtheid en puurheid samen zijn.

Voor mij was het vanaf het eerste moment vertrouwd. Niet heel gek, Sander en ik gaan alweer een tijdje terug. We hebben in onze jeugd altijd naast elkaar gewoond. En ondanks dat ik mijn oude buurjongen zo’n 20 jaar niet meer had gezien was de dag een groot warm bad waar ik instapte.

Prinsessenjurken en een Hummer Limousine

In onze voorgesprekken werd mij een jurk met veel glitters beloofd. Chantal stelde niet teleur. Wat een gave jurk heeft ze prachtig voor zichzelf laten maken door Alberto Axu. En niet alleen zij straalde in dit unieke ontwerp. Ook haar dochters werden prachtig aangekleed. Bij Sander liepen de zenuwen inmiddels op en was het tijd voor de ‘first-look’ waarna we met de Hummer vertrokken voor een fotoshoot bij mijn speciale plekje bij de Soesterduinen.

Avond ceremonie bij Zolder de Heerlijkheid

Na de fotoshoot stonden familie en vrienden ons al op te wachten bij Zolder de Heerlijkheid. Een verborgen pareltje en prachtige plek wat het decor werd voor hun dag. Eerst samen genieten met hun meest lieve vrienden en familie en daarna heerlijk dineren. Lange tafels waren voor de boerderij geplaatst, een prachtig plaatje en heerlijk eten werd geserveerd.
Aan het einde voegden nog meer lieve mensen zich bij het gezelschap. Het was tijd voor de ceremonie. Voor de wet waren ze al lang man en vrouw, maar onder de prachtige woorden van vriend Jeroen werd het vandaag een echt sprookjeshuwelijk. Een toast volgde, cadeau’s en felicitaties en toen was het tijd ons te verplaatsen naar de zolder, waar de DJ al klaar stond.

Feesten met Nick Nicolai en Danny Froger

Na een openingsdans op een prachtig voor hen geschreven lied, was het tijd voor feest! En wat voor feest. Het was genieten vanaf de eerste seconde. Er werd gezongen, gedanst en genoten. En dat was niet alles. Als verrassing hadden ze ook twee artiesten geregeld. Na een indrukwekkende set van Nick Nicolai die ons allemaal kippenvel bezorgde met zijn stem, kwam Danny Froger ook nog langs om het feestje meer kracht bij te zetten. Het werd zo’n avond waar we wel zouden kijken tot hoe laat ik zou blijven en ik uiteindelijk samen met iedereen de lampen uit deed.

Wat een avond. Ik vond het al zo bijzonder na bijna 20 jaar gevraagd te worden voor hun dag en wat heb ik van begin tot eind genoten. Dit is inderdaad waar het uiteindelijk om gaat. Familie, je gezin, samen zijn met de mensen waarvan je houd. Meer heeft een mens toch niet nodig. Lieve Sander en Chantal, bedankt voor jullie geweldige dag en geniet van jullie preview.