Preview trouwen Hudson Beach | Journalistieke trouwfotografie | Trouwfotograaf Kijkduin & Den Haag

Ik begin een beetje in de herhaling te vallen. Maar wat wordt ik momenteel verwend met de meest fantastische bruiloften, met de meest lieve mensen. Wat in het vat zit, verzuurd zeer zeker niet. Het lijkt alsof de extra lange aanloop die ook Bas en Caroline voor hun trouwdag hadden het feest alleen maar groter maakte. Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover. En niet alleen zij hadden een extra lange voorpret beleeft op hun dag. Ook ik had me er extra op mogen verheugen en dat maakt dat ik me al zo onderdeel voelde van hun dag.

Relaxte voorbereidingen

Vanaf het moment van voorbereiden mocht ik er al bij zijn. Mezelf bewegend tussen twee huizen waar ieder met zijn eigen vrienden de voorbereidingen trof. Het mannenhuis met champagne, lichte zenuwen en broodjes bal, het dameshuis ook met champagne, geklets en gelach. Er gebeurde van alles en ik werd getrakteerd op heerlijke momenten die een goede voorbode waren voor wat de rest van de dag zal brengen. Ik kan er zo van genieten als de dag niet pas begint bij de locatie of de ceremonie. Maar als de voorbereidingen ook echt al een onderdeel van de dag zijn en ook dit wordt gedeeld met lieve mensen.

Trouwen bij Hudson Beach

Na een prachtige ‘first-look’ bij het kerkje naast hun huis was het tijd voor de fotoshoot bij het prachtige landgoed Ockenburgh, een plek met een bijzondere betekenis voor hen. Na de fotoshoot was het tijd ons te verplaatsen naar Kijkduin. Daar aan het strand streken we neer bij Hudson Beach, het decor voor de rest van hun trouwdag. Een prachtige strandtent met een prachtig relaxte uitstraling.
Daar werd eerst geborreld en daarna heerlijk gegeten. En terwijl de avondgasten aankwamen was het tijd voor Caroline zich even aan het zicht te onttrekken in de coulissen.

Avondceremonie aan het strand

Daarna was het tijd voor de ceremonie. Een avondceremonie aan het strand, wat een prachtig plaatje leverde dat op.
De wind zorgde ervoor dat we geen seconde vergaten dat we aan de kust zaten en hield alle gasten dicht bij elkaar.
Een prachtige ceremonie volgde met een hele speciale ambtenaar van de burgerlijke stand, namelijk de moeder van de bruid zelf. Mooie woorden volgden, persoonlijk en eigen. Aangevuld met prachtige eigen geloften. Na een geweldige kus in het zachte avondlicht werden de ringen gebracht door een wel hele speciale ‘ring security’. De muzikale omlijsting van zangeres Tally maakte het geheel af: het was magisch.

Feestavond met DJ en zangeres

Aan de hand van de stem van Tally verplaatsten we ons naar binnen waar de ceremonie over ging in de feest avond. Er werd geknuffeld, gepraat, gedanst, gelachen en geproost. En na een openingsdans die rustig begon, maar knallend eindigde werd het startschot gegeven voor een topavond. Het grote genieten werd nog meer kracht bij gezet. En voor mij werd het langzaam aan tijd afscheid te nemen van dit heerlijke stel, maar niet voor dat de ceremoniemeester mij overtuigde van een groepsfoto op de dansvloer. Een nieuwe ervaring voor mij en met een big smile kon ik daarna langzaam mijn spullen gaan opruimen. En terwijl ik de strandtent achter me liet, met de zilte zeewind in mijn haren, het grommen van de golven achter mij kon ik niets anders doen dan mijzelf weer eens in mijn handjes knijpen dat deze twee lieve mensen op mijn pad zijn gekomen.

Lieve Bas en Caroline, het was magisch, het was genieten. Zoveel liefde voor jullie, jullie prachtige gezin en de heerlijke mensen die jullie samen om jullie heen hebben verzameld. Ik ga me de komende weken een weg banen door alle geweldige momenten die ik voor jullie heb mogen vastleggen. Voor nu een paar eerste als preview om het grote nagenieten nog wat extra kracht bij te zetten.