Trouwen bij Waterlely en SEC Outdoor | Journalistieke trouwfotografie | trouwfotograaf Lelystad en Almere

Journalistieke trouwfotografie Lelystad

Op de vraag hoe ik mijn trouwfotografie typeer antwoord ik altijd dat ik een momenten fotograaf ben. Voor wie zich afvraagt wat dat dan betekent weet genoeg bij het zien van deze preview van de dag van Frank en Didi.
Gelukkiger had ik me niet kunnen voelen, als een vis in het water bij een stel dat ieder moment pakt, beleefd en omarmt. Wat heb ik mogen genieten van deze twee. Hun humor, liefde, kleine blikken en grootse gebaren. Vrijdag was het eindelijk hun dag. Het heeft even mogen duren, maar wat in het vat zit groeit alleen maar hechter.

Ceremonie bij de Waterlely in Natuurpark Lelystad.

Ik mocht de dag starten bij de ceremoniemeesters. Dat was even deja-vu. Bijna 6 jaar geleden stond ik daar ook aan de deur, maar dan als hun trouwfotograaf. Niets heerlijker dan al zo vertrouwd je dag starten.
En altijd een eer als de zus van een oud bruidegom je weet te vinden en je weer een dag binnen de familie mag stappen en zo’n mijlpaal met ze mee mag beleven. Na een relaxte lunch en Frank zich te hebben zien omtoveren in een prachtig groen pak mocht ik door naar Didi waar ze al bijna klaar was om haar jurk aan te trekken. Tegen ieders verwachtingen in toch een witte jurk, maar Didi zou Didi niet zijn om daar toch dan haar eigen draai aan te geven. Had ik al verteld dat ik gek ben op stellen die heerlijk hun eigen ding doen?

Na de first-look was er tijd voor een korte shoot bij het kunstwerk naast vliegveld Lelystad om vervolgens naar Natuurpark Lelystad te rijden waar verscholen een prachtige trouwlocatie ligt: de Waterlely. Waar we konden genieten van een prachtige persoonlijke ceremonie met ook weer veel humor en momenten.

Met de voetjes in het zand bij SEC Outdoor in Almere

Na de ceremonie verplaatsten we ons naar Outdoorpark SEC in Almere. Een super toffe plek waar in de luwte van het park tegen de rand van het kanaal een waar strandje was aangelegd. Als een van de eerste mochten ze van dit idyllische plekje genieten. Wat een onverwacht cadeautje. De zon was inmiddels goed doorgebroken en even waanden we ons ver weg van de wereld. Hun eigen wereld werd gecreëerd. De BBQ ging aan. Er werd gespeecht, gedronken en geklonken.

En terwijl de zon langzaam achter de bomen en de avond verraadde dat het nog niet echt zomer was, verplaatsten we ons naar de overdekte veranda. Een cocktailbar stond daar op ons te wachten, een lied werd gezongen en toen was het tijd om te dansen. Na een heerlijke schuifel op direct gingen we al hakkend de avond in. Oprecht, genietend en vol liefde. Drie woorden die Frank en Didi en hun dag niet treffender kunnen samenvatten. Met een big-smile nam ik afscheid, mezelf weer eens in mijn handjes knijpend hoe fijn het is een echte ‘momenten-fotograaf’ te zijn.

Lieve Frank en Didi, ik had stiekem niet anders verwacht, maar wat heb ik genoten van jullie vrijdag. Jullie puur- en eigenheid maakt jullie twee ongelooflijk mooie mensen. Het was een feestje om van het ene moment in het andere te rollen met jullie. Geniet heerlijk na samen en heel veel plezier met jullie preview.