Preview trouwen Arendshoeve | Journalistieke trouwfotografie | trouwfotograaf Garden of Amsterdam

Trouwen Arendshoeve Garden of Amsterdam

We zijn weer onderweg. Een nieuw trouwseizoen is aangebroken en inmiddels heb ik de eerste bruiloften er alweer opzitten. Wat is het genieten. Zo fijn om zonder maatregelen of alternatieve scenario’s een dag te mogen vastleggen. Ongedwongen en spontaan met enkel nadruk op de liefde en het samen zijn. Afgelopen vrijdag werd dat genieten nog eens extra bevestigd met de bruiloft van Miguel en Nitaasha.
Deze twee lieverds kwamen in 2016 op mijn pad tijdens een andere bruiloft. De prachtige Nitaasha viel me daar al op en wat een feestje dat ze me bijna een jaar geleden benaderden, ditmaal voor hun eigen trouwdag.

Trouwen bij de Arendshoeve | Garden of Amsterdam

Ik mocht de dag heerlijk ontspannen starten met Miguel waarna ik me naar Nitaasha verplaatste waar druk in de weer werd gegaan met haar en make-up. Niet alleen Nitaasha ook de dochters van dit lieve stel werden omgetoverd tot ware royalties met prachtige jurken en haar. Nadat Miquel zich weer bij zijn gezin had gevoegd was het tijd om foto’s te gaan maken samen. Om daarna te vertrekken richting de trouwlocatie van vandaag: de Arendshoeve ook wel bekend als ‘Garden of Amsterdam’.
Ze hadden me al verteld dat het een bijzondere locaties was maar het overtrof al mijn verwachtingen. Een kas omgetoverd tot botanisch paleis. Vol prachtige planten, een rode loper kronkelend van de een naar de andere prachtige ruimte.
Voor iemand zoals ik die gek is op planten en mooie natuurlijke vormen een feestje.

Spectaculaire openingsdans onder de sterren

Een prachtige ceremonie volgde voorzien van rake eigen geloftes die bij meerdere voor een traantje zorgde. De rest van de middag was het ontspannen. Taart, samen toosten, gezellig kletsen om vervolgend ons richting het diner te gaan waar de ruimte was omgetoverd tot een sprookjes-achtige setting. En Miguel en Nitaasha? Als twee klassieke Hollywood legendes zaten ze daar. Vol schoonheid, stralend van oor tot oor, omringd door hun liefste familie en vrienden. Mooie speeches, heerlijk eten, een geweldige aftrap van de avond. De muziek ging langzaam harder, er werd gedanst en nog meer genoten. En ik heb hardop mee mogen genieten. Genieten om te zien hoe hun dag samen kwam, hoe hun blikken keer op keer elkaar weer vonden die dag. Genieten van hun dochters en hun karakters. Genieten van de geweldige locatie, de lichtjes die als een sterrenhemel boven hun hingen tijdens het dansen. En met een big smile nam ik – nadat de ceremoniemeester mij nog had voorzien van een geweldige doggybag vol Indische lekkernijen – afscheid met een hart vol liefde. Dit soort dagen, met zulke lieve mensen: dat is waarom ik doe wat ik doe.

Lieve Miguel en Nitaasha ontzettend bedankt dat ik jullie dag heb mogen vastleggen. Ik heb genoten van jullie liefde, openheid en schoonheid. Heel veel plezier met jullie preview.