Preview trouwen bij Dengh | Journalistieke trouwfotografie | trouwfotograaf Utrecht

Trouwen Dengh Utrecht trouwfotograaf

Hartje zomer 2019 ontmoette ik hen op een open dag van trouwlocatie Dengh. Het zijn van die ontmoetingen waarna je denkt; dat zou nou nog eens leuk zijn als ik daar nog eens wat van hoor. Drie maanden later gebeurde dat en kreeg ik een mailtje of ik nog vrij was op hun datum. Dat was gelukkig zo en samen startten we de voorpret richting 2020. Dat dat jaar iets anders verliep en zich niet liet plannen werd een halfjaar later duidelijk.

En al snel werd de keuze werd gemaakt niet een paar maanden vooruit te kijken of een halfjaartje, maar de dag gelijk te verplaatsen naar 2022. Het leven staat namelijk ook niet stil. Een prachtige tweede dochter was inmiddels op komst.
En zo hielden we de laatste drie jaar contact, volgden we elkaars ontwikkelingen en werd bij mij de voorpret alleen maar groter en groter. En zo voelde het extra bijzonder dat afgelopen vrijdag eindelijk hun dag was.

Liefde voor sneakers en geweldige styling

Toen ik een aantal jaren geleden bij Niels en Kirsten thuis met ze kennismaakte viel mij hun liefde voor sneakers en geweldige styling al op. Het klopt gewoon. De geweldige lijsten aan de muur, de kleuren. Gelijk had ik al genoeg inspiratie voor de start bij hen thuis. En toen ik de fotolijst zag met de sneakers erin, wist ik dat ik die ergens in een foto wilde gaan verwerken. Qua styling bleef het niet bij hun heerlijke inrichting thuis. Met behulp van de geweldige Thera van Brisked Styled weddings werd hun stijl prachtig vertaald naar hun trouwdag. Een geweldige back-drop bij de ceremonie, overal prachtige bloemen en prachtige details. En hoe geweldige als je gasten daar nog eens prachtig bij aansluiten en de kleuren ook in de dress-code prachtig tot uiting kwamen. Het was een dag waar alles samen kwam. Terwijl we allemaal die nacht rechtop in ons bed hadden gezeten van de donder, liet deze van zich afweten op het moment van de fotoshoot en konden we tegen alle verwachtingen in foto’s maken in de zon. Een cadeautje na alle spanning rondom het weer. De bui die daarna volgde liet weliswaar het buitenplaatje van de ceremonie verdwijnen, maar bracht een prachtig alternatief.

Trouwen in het koetshuis van restaurant Dengh

Het oude koetshuis van restaurant Dengh werd het alternatief, zo eentje die niet als alternatief aanvoelt. Het werd het prachtige decor van hun ceremonie en hun styling kwam er prachtig in uit. Voeg daar een bruidegom aan toe, binnenkomend op geniale sneakers op ‘California Love’ en de toon is goed gezet. Er werd gelachen, blikken uitgewisseld, de meiden liepen rond, kwamen dan weer een knuffel halen. Alles daar in dat oude koetshuis ademde hun liefde. Na het ja-woord was het tijd weer naar buiten te gaan waar we de hele borrel hebben kunnen genieten van onverwacht stralend weer. Er werd geknuffeld, gelachen en geproost.
En aan het einde van de middag betraden we weer het koetshuis welke inmiddels was omgebouwd naar een prachtige diner setting.

Voeten van de vloer op heerlijke old-skool RnB

Na heerlijk eten en een klein moment van rust om vervolgens via een spetterende entree en openingsdans het feest te openen. En ook hier was de toon gelijk raak. Peter Paul van Dj te Huur had duidelijke instructies gekregen. RnB it was, hoe vuiger hoe beter. Alle oude hits kwamen uit zijn platenkoffer aangevuld met nieuwe parels. Na heerlijk meedansend de laatste foto’s te hebben gemaakt was het tijd afscheid te nemen. En dan is het voor mij ook ineens voorbij, na drie jaar meeleven op naar die ene dag. Gelukkig hebben we de foto’s nog en mag ik de komende weken heerlijk gaan nagenieten tijdens het editen van deze bruiloft met deze twee onwijze lieverds.

Lieve Niels en Kirsten, wat een topdag heb ik met jullie en jullie meiden achter de rug. Ik heb ontzettend genoten van jullie. Bedankt dat ik erbij mocht zijn. Voor nu, eniet heerlijk na samen en heel veel plezier met jullie preview.