Preview trouwen Fort Altena | Journalistieke trouwfotografie | trouwfotograaf Noord-Brabant

Oprecht is het woord dat ik vanmorgen opschreef om mijn fotografie te omschrijven. En ik kan me geen beter woord bedenken om de bruiloft van Rik en Maritha van afgelopen weekend te omschrijven. Twee oprecht super lieve mensen. Zorgzaam, bescheiden, liefdevol en met stiekem een flinke dosis humor is hoe ik deze twee mooie mensen heb mogen meemaken.

Zorgeloos genieten op Fort Altena

Een stel dat liever niet zelf in het middelpunt staat, en vooral wil zorgen voor hun gasten en hun laten genieten. En dat is volgens mij meer dan aardig gelukt. Onder bezielende leiding van weddingplanner en ceremoniemeester Carlien was het een dag waar iedereen achterover kon leunen. En zich mocht overgeven aan hun dag. Hun dag vol liefde die straalde van hun gezichten.

Een dag vol liefde en emoties

Van ontspannen starten in de B&B tegenover het fort, intieme persoonlijke geloftes tijdens de fotoshoot, twee prachtige ceremonies vol humor en lieve woorden, een rondleiding over het fort, heerlijk eten, geweldige speeches om uiteindelijk met fijne platen van de enige echte Dansen met Jansen DJ Bas Jansen de dag met een geweldig feest af te sluiten.

En vanuit mijn ooghoeken zag ik ze genieten. Zag ik emoties, groot en klein. Werd er gelachen, soms een traan gelaten. Er was ruimte voor wijze woorden, rake speeches en hilarische liedjes. Ik heb “Ooooo Maritha” nog steeds in mijn hoofd.

Oprecht, liefdevol en eigen

Toen ik bijna klaar was stond ik vanaf een afstandje naar het feest te kijken. Te kijken naar een gewelige groep mensen dat de liefde van twee prachtige mensen aan het vieren is. Ieder op zijn eigen manier. De een vooraan op de dansvloer de ander met een biertje in de hand of kletsend met gasten. En ik bedacht me dat ik oprecht zelf ook ontzettend aan het genieten was. En zo kom ik weer terug bij dat woordje oprecht. En laat het me weer zien dat de bruiloften waar een stel echt bewust zijn eigen keuzes maakt en de dag zo laat zijn zoals best bij hen past, oprecht voor mij de leukste bruiloften zijn.

Lieve Rik en Maritha, ontzettend bedankt dat ik jullie dag heb mogen vastleggen. Ik heb genoten van jullie eigenheid, liefde en humor. Heel veel plezier met jullie preview.