Bruiloft Feel Good TentEvent | Trouwen in het bos Lage Vuursche | Journalistieke trouwfotografie

Ik keek al een tijdje uit naar de dag van Daphne en Michiel. Al anderhalf jaar om precies te zijn. Hoe positief zij ook waren en welwillend mee te bewegen met de maatregelen, het kwam er helaas niet van vorig jaar. En toen vorig jaar op de dag dat we hun liefde grootst zouden vieren het met bakken uit de lucht kwam was dat maar goed ook. De zonnestralen werden dan in ieder geval bewaard voor dit jaar. En daar was niets van gelogen. Vrijdag was eindelijk zover. Hun dag. Zo lang op gewacht, zo lang naar uitgekeken. Ze besloten niet terug te gaan naar hun originele plannen. Maar hielden het intiem. Hun liefste vrienden en familie waren erbij die dag. En dat was te voelen. Een geweldig warme sfeer hing om hen heen de hele dag en nee, daar was niet enkel de zon verantwoordelijk voor.

In een MG Cabrio naar Soesterduinen

In een prachtige MG cabrio met het dak open, zonnebril op en de wind in zijn strak gelakte en haar opgestoken haren reden ze hun dag tegemoet. Met als eerste stop de Soesterduinen. In een oase van rust kon de dag niet relaxter starten. Samen wandelend. Af en toe even stoppen, stilstaan, spontane poses: vooral even samen zijn voordat de hectiek van de dag zou starten.

Trouwen bij Feel Good TentEvent

Na de fotoshoot was het tijd om naar de locatie te gaan voor een intieme lunch met de familie. En voor mij was het terugkomen op een oude vertrouwde locatie, een locatie die zelf hoog op mijn eigen locatie lijstje heeft gestaan: Feel Good TentEvent.
Verscholen in de prachtige bossen bij Lage Vuursche stond alles klaar om hun dag grootst te vieren.

Wettelijke en kerkelijk huwelijk samen

De gasten waren inmiddels aangekomen en het was tijd voor hun rentree. De zus van Daphne zette deze prachtig in en toen ook Daphne aan de hand van haar vader weer voor bij Michiel was, was het tijd om te gaan starten.
Naast het wettelijk huwelijk was er na de ceremonie ook nog een kerkelijke inzegening. Een prachtige aanvulling voorzien van muziek en mooie woorden. Daarna waren de knuffels gereserveerd voor de ouders en een toost met de gasten.

Sit back and relax: borrel, bbq en band

En toen was het enkel nog achterover leunen en genieten. Het gezelschap was compleet. En zo liep alles heerlijk relaxed in elkaar over. Van borrel in bbq, van middag in avond. Er werden prachtige woorden tegen ze gesproken. Sigaren gerookt en het bier vloeide rijkelijk. Soms net iets te rijkelijk. En met op de achtergrond heerlijke muziek van the Gentlemen kon het niet uitblijven dat de voetjes toch echt even van de grond gingen. En het was heerlijk.

En met op de achtergrond de woorden van de persconferentie wisten we dat dit ook gelijk het laatste dansje zou zijn die we voorlopig zouden doen. En zo voegde ik me ook op de dansvloer. Even weg van alles, even genieten van de pure magie die deze twee lieverds samen met hun familie en vrienden die dag wisten te creëren. Het was genieten en ik geniet samen met hen nog even heerlijk na.