Festival bruiloft | Trouwen bij Kamp Buitendoor Epe | Journalistieke trouwfotografie

Aanpassen, meebewegen, kiezen en weer doorgaan. Ik kan er na afgelopen jaar wel een boek over schrijven. Dat niets zeker is en we vrij weinig in eigen hand hebben is afgelopen jaar wel gebleken. En het is een verhaal wat veel bruidsparen die het afgelopen jaar geweldige plannen hadden zullen herkennen. Maar wat in het vat zit verzuurd niet. En na inmiddels 14 jaar samen en twee geweldige zonen kan dat extra jaartje wachten er ook nog bij. En zo gebeurde het bij Daan en Marlies. Niet alleen hun datum verschoof – twee keer – ook hun locatie, invulling en zelfs fotograaf. Ondanks dat we elkaar al eerder waren tegengekomen was het toen niet ons moment, maar nu een jaar later vonden we elkaar weer. En wederom was de klik er en mocht ik me nu echt gaan verheugen op hun dag.

En met recht kan ik zeggen dat het echt hun dag was. Volledig zelf ingevuld, alles tot in de kleinste detail verzorgd. Met een geweldig team ceremoniemeesters om hun heen wisten ze het kampeerterrein van Kamp Buitendoor om te toveren tot een magische festival bruiloft.

Met hulp van vader in een unieke trouwjurk

Ik mocht de dag beginnen bij Marlies thuis. Een gezellige ochtend met fijne vriendinnen om haar heen zette de toon voor de rest van de dag. Bijzonder was dat de vader van Marlies erbij was om haar te helpen met de door Ieks bridal speciaal voor haar ontworpen trouwjurk; bestaande uit een prachtige top en losse rok.

Trouwen bij Kamp Buitendoor Epe.

Midden in de prachtige Veluwse bossen werd hun dag vol liefde gevierd. Tenten, campers en caravans werden door de gasten neergezet. Omgekleed werd er in de tent en haren in de gel gezet bij het wc-gebouw. En op die open plek te midden van die prachtige bossen werd hun wereld gecreëerd. Een wereld vol emoties, prachtige woorden, muziek en meer. De zon straalde op haar hardst toen zij het ja-woord gaven en die gloed droegen ze de rest van de dag bij hen.

Festival bruiloft in de bossen

Er werd gegeten, gelachen, gesproken en gezongen. Het was hun dag, eindelijk. “Good things come to those who wait”.
En het was me een grote eer dat ik er bij mocht zijn. Geniet mee van de preview van deze heerlijke dag.