Preview Trouwen Noord-Holland | Restaurant het Ruiterhuys | Journalistieke trouwfotografie

Ik blijf het mooi vinden als oude paden zich plotseling kruisen. Dwight ken ik nog van het webbureau waar ik in mijn vorige leven veel mee samenwerkte in mijn tijd bij Pon. Dankzij social media blijf je elkaar volgen en het was me dan ook een grote eer toen Dwight en Tanja vlak na het aanzoek bij mij aan tafel zaten.

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De dag begon al heerlijk. Tanja te midden van haar beste vriendinnen en ook Dwight had de mannen over de vloer om zo al heel relaxed de dag te starten. Bij het prachtige Restaurant het Ruiterhuys zagen ze elkaar voor het eerst. Wat een feest om hier te werken. Ik kom op veel mooie plekken, maar dit was wel echt weer een pareltje. Een prachtige landelijke omgeving vlakbij de kust. Oude stallen omgebouwd tot restaurant en feestzaal met ervoor een mooi klein eilandje waar in intieme setting de ceremonie plaatsvond. De ontspannen sfeer van de locatie paste perfect bij de dag; ongedwongen en gevuld met vrienden, familie en mooie momenten samen. Het was een dag met een emotioneel weerzien met oma uit Suriname – die zich ook op de dansvloer van haar beste kant liet zien – ontspannen borrelen, goed eten en heel veel gekkigheid bij de photobooth.

Lieve Dwight en Tanja, zo blij dat ik de eer heb gekregen jullie dag te mogen vastleggen en hem met jullie van zo dichtbij mee te maken. Geniet heerlijk na samen met alvast de eerste preview van jullie dag.

Zelf trouwplannen?

Zijn jullie van plan jullie liefde te gaan vieren. Groots, intiem, op een kasteel of in je eigen achtertuin. Gaat het bij jullie vooral om het vieren van de liefde voor elkaar te midden van de belangrijkste mensen in jullie leven én zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf die juist die unieke momenten van jullie samen in beeld brengt? Laat dan gerust hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

[contact-form-7 id=”306″]