Preview Trouwen Friesland | Broerekerk Bolsward & Lokaal 55 Sneek | Journalistieke trouwfotografie

De wind blies me afgelopen weekend helemaal naar Friesland. Met een bijzonder goede reden: het huwelijk van Tom en Madeline. Wat een feest was dit. Een bruiloft waar ik me al eventjes op verheugde. Tom en Madeline ontmoette ik drie jaar geleden op bruiloft van vrienden en het afgelopen jaar heb ik hen echt in mijn hart mogen sluiten.

We hadden al een kleine generale repetitie in Amsterdam gedaan tijdens een heerlijk ontspannen loveshoot in Amsterdam. En afgelopen weekend voelde dan ook zo vertrouwd. Het is zo mooi en bijzonder hoe je tijdens een dag onderdeel mag uitmaken van iemands familie en vrienden. En met zulke lieve mensen als dat Tom en Madeline om zich heen hadden verzameld was dat dan ook geen enkele moeite.

Het was een dag waar de liefde heel hard werd gevierd. Ruimte was voor prachtige woorden, kleine momenten en groots genieten. En dat alles eindigde in een ‘Disco Extravangaza’ waarvoor letterlijk alles uit de (kleren)kast werd getrokken. En ook ik kon niet achterblijven. In mijn glittershirt kon ik niets anders dan genieten. Genieten van het heerlijke werk dat ik heb, de geweldige mensen die ik mag ontmoeten en de fantastische feestjes die ik iedere keer weer mee mag vieren.

Lieve Tom en Maddie: bedankt voor het vertrouwen, de geweldige dag en alle liefde! MOFRO2019 staat nog heel lang in mijn geheugen gegrift en heeft vooral een plekje in mijn hart veroverd.