Preview Trouwen Dignita Hoftuin | Hermitage Amsterdam & Pont 13 | Journalistieke trouwfotografie

Wat keek ik stiekem al een tijdje uit naar afgelopen zaterdag. Dit was ook niet zo moeilijk want Erwin en Reineke hebben me maximaal meegenomen in de voorbereidingen. Van de save-the-date kaart tot de appjes aan welke tafel ik zou komen te zitten tijdens het diner. Een bruiloft die tot in de puntjes was georganiseerd waardoor er op de dag zelf alleen nog maar hoefde te worden genoten. En dat werd gedaan.

Daar waar het weer soms wisselvallig was, was het genieten constant. Het plezier, het samenzijn, de liefde, de dankbaarheid voor de mensen om hen heen maakte dat er een magische dag werd gecreëerd. Een dag waar werd gevierd, gelachen en soms even werd stilgestaan. Waar werd geknuffeld, gekust en gezoend – op de Magere brug, naast de Magere Brug en ja ook onder de Magere brug.

Een dag met een prachtige persoonlijke ceremonie in de geweldige kas bij Dignita Hoftuin, een verscholen pareltje achter de Hermitage in Amsterdam. Met de boot vertrokken we naar Pont 13 om daar heerlijk te dineren onder begeleiding van mooie woorden om vervolgens diep het feest in te duiken en te genieten tot het einde.

Lieve Erwin en Reineke, bedankt voor het vertrouwen dat ik jullie dag heb mogen vastleggen en dat ik van het begin tot einde zo heb mee mogen genieten. Geniet van jullie preview.

 

Opzoek naar een trouwfotograaf?

Zijn jullie van plan jullie liefde te gaan vieren. Groots, intiem, op een kasteel of in je eigen achtertuin. Gaat het bij jullie vooral om het vieren van de liefde voor elkaar te midden van de belangrijkste mensen in jullie leven én zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf die juist die unieke momenten van jullie samen in beeld brengt? Laat dan gerust hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

[contact-form-7 id=”306″]