Bruidsmeisjes in beeld | Journalistieke trouwfotografie | Trouwen Steinse Tuin

Kinderen op je bruiloft | Bruidsmeisjes | Trouwfotografie

Vaak krijg ik tijdens het kennismakingsgesprek de vraag of ik naast – uiteraard – het bruidspaar ook aandacht geef aan de gasten met mijn fotografie. Deze vraag beantwoord ik altijd met een volmondig ‘JA’. Gasten maken in mijn ogen namelijk de bruiloft. Het zijn de door jullie zo zorgvuldig uitgekozen mensen waarmee jullie samen je dag beleven. Jullie liefste vrienden en familie. En natuurlijk spelen die een rol in jullie dag en daarmee ook in jullie trouwreportage.

Kinderen op je bruiloft: twee bijzondere gasten

Jeroen en Leonie hadden onder al hun lieve gasten, twee bijzondere gasten die er uit sprongen: hun twee dochters. Twee heerlijke karakters die de dag op hun eigen manier hebben beleefd. Inmiddels weet ik uit eigen ervaring hoe mooi het is je trouwdag te delen met je kinderen. Want ondanks dat je samen met je geliefde in het middelpunt staat en de dag helemaal om jullie draait, is het delen van deze herinneringen met je eigen kinderen zo speciaal. Niet alleen op de dag zelf, maar zeker ook de jaren daarna.

Vanaf het aankleden thuis, de spanning van het meelopen met papa naar de ceremonie, de ontlading, het heerlijke spelen in de prachtige omgeving van de Steinse Tuin en dat afsluiten met een Silent Disco die de dames helemaal naar eigen hand hebben kunnen zetten.
Het was mooi om naast de liefde die Jeroen en Leonie voor elkaar hebben ook de liefde voor hun dochters vast te leggen. Het genieten van deze twee meiden samen, hun lol, eigenheid, kleine karakters, maar vooral ook de liefde voor elkaar.

Vandaag dan ook een klein eerbetoon aan deze twee bijzondere gasten. Een andere blog, dan anders, speciaal voor de twee meest waardevolle gasten van de bruiloft van Jeroen en Leonie.