CELEBRATE LOVE: Een ode aan 2018 | Jaaroverzicht | Journalistieke trouwfotografie

Journalistieke trouwfotografie | Feest | Bruidsfotograaf

Hoe mooier dan op de dag van de liefde eens stil te staan bij alle heerlijke bruiloften van 2018.
Vandaag mijn ode aan 2018: een jaar vol liefde, zelf trouwen en groeien binnen mijn fotografie.
Een jaar van volwassen worden binnen mijn vak, nog beter weten wat ik wil en sterker achter mijn fotografie staan. Een jaar met ook zijn dalen en momenten dat twijfel om de hoek slaat en ook de zwaarte van zelfstandig ondernemer zijn aanwezig is. Want hoe gezegend ik ook ben met geweldige bruidsparen, een liefdevol thuisfront en fijne concullega’s om mee te sparren: de grote beslissingen en het werk doe je toch alleen.

Maar het was vooral een jaar van intens genieten, heerlijke mensen mogen ontmoeten, dichtbij mogen komen en connectie mogen maken. Want dit laatste is nog steeds waarom ik dit het mooiste beroep van de wereld vind!
Echt dichtbij mensen komen, jullie dag mogen meemaken, emoties mogen meevoelen en intens meegenieten.

2019 beloofd al weer veel moois en ik kan ook zeker vandaag niet hard genoeg zeggen: CELEBRATE LOVE!
En dan nu: geluid aan, scherm groot en geniet mee! (Beelden zeggen immers meer dan woorden… )