Trouwfotograaf Utrecht | Trouwen Kasteel de Haar | Journalistieke trouwfotografie

Pure, oprechte liefde. Dat is waar ik aan terug denk bij de bruiloft van Thijs en Marie-Christine. Een stel waar gewoon geen speld tussen te krijgen is, gemaakt voor elkaar. Zo vol liefde, niet alleen naar elkaar, maar ook naar de mensen om hen heen. En hoe bijzonder was het om daar gewoon onderdeel van te mogen uitmaken. Die liefde ook te mogen voelen en mezelf onder te dompelen in de magie van hun dag.

Trouwen Kasteel de Haar

Het prachtige Kasteel de Haar was het decor van de dag van Thijs en Marie-Christine. Een sprookjes omgeving voor een magische dag. In de aanloop was het helemaal uitgedacht, trouwen in de rozentuin midden voor het kasteel. Het Hollandse weer besloot echter anders. Het enige droge uurtje van de dag was precies op het moment dat we de fotoshoot hadden – en stiekem het enige uurtje dat we ook echt droog weer nodig hadden. De rest van de dag regende en regende het. Heeft het ook maar 1 seconde invloed gehad op de dag? Absoluut niet. Getrouwd werd er in de prachtige kapel op het terrein en de rest van de dag was het genieten in het Koetshuis.

Oprechte liefde, heel veel mooie woorden en een openingsdans die niet alleen recht deed aan de geweldige dag maar ook vooral aan de jurk van Marie-Christine (wow!).

Lieve Thijs en Marie-Christine, bedankt voor de heerlijke dag, het vertrouwen en de geweldige dag. Met heel veel plezier nog een keertje mijn highlights van jullie dag.