Trouwfotograaf Amersfoort | Trouwen Observant en Oude Stadhuis | Journalistieke trouwfotografie

Nu Amersfoort nog aan het bijkomen is van Koningsdag 2019, bedacht ik me dat het een mooi moment was om eens stil te staan bij deze mooie bruiloft in mijn eigen Keistad. Want het blijft bijzonder in de stad waar ik al mijn hele leven woon een trouwdag te fotograferen.
Met een andere blik naar je eigen stad kijken, als trouwfotograaf Amersfoort bekijken en daarin de liefde vastleggen.

Het was dé dag van Reinier en Fredericke. Een super lief stel dat blijkbaar nog geen paar 100 meter bij mij vandaan woonde. Bijzonder om zo op elkaars pad te komen. Ook zeker mooi en extra bijzonder was dat er stiekem nog iemand was op het huwelijk van Reinier en Fredericke, zoon Loek waar Fredericke op dat moment 16 weken zwanger van was.

Trouwen Oude stadhuis Amersfoort

Na dat ik de dag begon bij het huis van Reinier en Fredericke, waar we na een prachtige en emotionele eerste ontmoeting lekker bleven lunchen en nog wat foto’s maakten was het tijd om richting het Oude Stadhuis van Amersfoort te gaan voor de ceremonie.
Onder leiding van Cora Vonk was het een ceremonie die een prachtige weergave was van het bruidspaar en genoeg ruimte had voor de nodige humor. Na de felicitaties en een ere-haag konden we zo oversteken naar de buren: Stadcafé de Observant waar op de heerlijke binnenplaats de borrel al klaar stond.

Shoot binnenstad Amersfoort

Na een gezellige toast en borrel bij de Observant lieten we samen de gasten heel even achter om samen te gaan wandelen door de straatjes van de oude binnenstad van Amersfoort voor de fotoshoot. Heerlijk om al die vertrouwde plekken als de Krommestraat en de Onze Lieve Vrouwetoren mee te nemen in de fotoshoot. Eenmaal terug bij de Observant was het tijd om de gasten te verzamelen en gezamenlijk te lopen richting Restaurant Sloop waar het diner werd geserveerd.

Trouwfeest Stadscafé de Observant

Na een heerlijk diner bij Restaurant Sloop liepen we langzaam weer terug naar de Observant waar Jean-Paul Oome van 033DJ’s inmiddels al klaar stond voor de ontvangst van het bruidspaar. Na een openingsdans was het tijd om met zijn allen de dansvloer op te gaan.
Voor mij zat de dag er inmiddels op en was het tijd afscheid te nemen van dit heerlijke bruidspaar die ik gelukkig af en toe nog tegenkom in ons eigen fijne Amersfoort.

Lieve Reinier en Fredericke, nog een keertje nagenieten met mijn highlights van jullie dag #celebratelove