Preview trouwen Kasteel Woerden | Journalistieke trouwfotografie | Trouwfotograaf Groene Hart

Trouwfeest het oude Rechthuis Aarlanderveen Linda Bouritius Photography

Ruim zes jaar geleden leerden ik hen kennen. Zij als schoonzus van de bruid, die met haar oog voor detail en schoonheid het haar en make-up verzorgde die dag. Hij mocht met zijn bravoure en goed pak plaats nemen achter het stuur als chauffeur van de trouwauto met achterin zijn broer. Het zegt wat over de familie waar ik in terecht kwam. Dingen voor elkaar regelen, elkaar bijstaan, samen zijn, samen vieren en keihard genieten. Het werd zo’n bruiloft waarvan je achteraf hoopt dat je elkaar nog eens tegenkomt.

En toen ik nu ruim twee jaar geleden een berichtje via Instagram ontving van Denise stond ik dan ook even te juichen. Hoe fijn om elkaar weer te gaan zien en dit maal hun dag grootst mee te mogen maken.

Prachtige nazomer bruiloft

Dat het leven soms anders loopt hebben we allemaal de afgelopen twee jaar mogen meemaken. De originele planning van een winterse bruiloft in februari moest vorig jaar helaas plaatsmaken voor een tijd van persconferenties, sobere bruiloften, maatregelen en veel te veel afstand. `En nu zijn Toon en Denise alles behalve sober en juist het stel dat graag viert. Zo werd er gekeken naar een andere datum, maar ook daar kwam wat tussen de planning. Misschien wel het mooiste cadeautje in deze afgelopen jaren. Lieve Puck werd geboren. En zo kwamen we uiteindelijk uit in september dit jaar: met als kers op de taart Puck erbij.

Nadat ik op een vertrouwde plek de voorbereidingen bij Toon had vastgelegd mocht ik door naar Denise die bij haar ouders zich aan het klaarmaken was. Na een prachtige ‘first-look’ reden we in de toffe kever naar een bijgelegen parkje voor de foto’s, stopten we halverwege op een dammetje voor nog wat toffe beelden en bewogen we ons zo langzaam aan naar de trouwlocatie: Kasteel Woerden.

Trouwen in Kasteel Woerden

Na een mooi ontvangst van hun gasten bij Kasteel Woerden was het tijd voor de ceremonie. In de prachtige ronde zaal werden ze toegesproken door Sabrina van Beach Babs. Ook Sabrina heeft zich twee jaar mogen voorbereiden en dat was te merken. Met dank aan de input van familie en vrienden was het een ceremonie vol persoonlijke verhalen. En na prachtige eigen geloftes was het eindelijk zover: het ja-woord en de kus.

Diner en feest bij het Oude Rechthuis in Aarlanderveen

Bij Kasteel Woerden was er nog taart en champagne en na een kleine borrel stond de bus ons al op te wachten. Op naar de avondlocatie ‘Het Oude Rechthuis” in Aarlanderveen. Een locatie waar de ouders van Toon ook hun trouwdag hebben gevierd. Extra speciaal dus hier ook hun feest te vieren. De tafels stonden al prachtige gedekt op ons te wachten en een heerlijk diner volgde. Er werd gekletst, gelachen, gegeten en gedronken. Mooie woorden gedeeld en nog meer heerlijks gegeten. Als afsluiter stond er een flugel klaar voor iedereen en was het tijd richting feest te gaan.

Met spectaculaire openingsdans de feestavond starten

Terwijl de avondgasten zich langzaam bij ons voegden was het tijd voor het moment waar vooral Toon heel erg naar uitkeek: de openingsdans. Wat waren er zenuwen voor dit moment. Maar toen die muziek aan ging, ze elkaar in de armen vlogen en over die dansvloer heen zwierden samen: alsof ze nooit anders doen. Het zette de juiste toon (pun intended) voor de rest van de avond. Dansen, lachen, genieten. Zo’n avond waar ik me met moeite kon losweken toen mijn tijd erop zat. Nog even een drankje, nog een dansje en dan toch afscheid nemen en richting de auto gaan. En al lopende naar mijn auto verraden mijn voeten hoe lang ik er al op stond die dag terwijl mijn hart nog uren door had kunnen genieten.

Lieve Toon en Denise, ik heb zo genoten van jullie. Zo blij dat we weer bij elkaar kwamen. Geniet heerlijk na samen met de eerste beelden van jullie preview.