Trouwen in de tuin | Trouwfotograaf Leusden en Amersfoort | Journalistieke trouwfotografie

Intieme bruiloft Leusden | Trouwfotograaf Leusden Amersfoort

“Het leven is een feestje. Je moet alleen wel zelf de slingers ophangen”. De zin schoot meerdere malen door mijn hoofd tijdens de trouwdag van Robin en David. Zij kozen er namelijk voor ondanks alle tegenslagen nu toch gewoon maar zelf de slingers op te gaan hangen. Na twee keer uitgesteld te hebben werd drie keer meer dan scheepsrecht.
Na een zenuwslopende aanloop – want zou iedereen wel negatief testen van te voren – kwam daar dan toch het verlossende woord dat niets hun dag meer in de weg zou zitten. De getuigen konden tekenen. De tuin was omgebouwd tot trouwlocatie. De uitgebreide gastenlijst had plaatsgemaakt voor de echte intimi. Maar de jurk mocht eindelijk uit de hoes, het pak uit de kast en het allerbelangrijkste was meer dan ruimschoots aanwezig: hun liefde voor elkaar.

Trouwen in eigen tuin

In die omgebouwde tuin vond onder leiding van de vader van de bruid een prachtige ceremonie plaats. Nadat ‘s ochtends eerder op het stadhuis de officiële handtekeningen waren gezet, was het thuis tijd voor hun ceremonie. Persoonlijke teksten, mooie woorden aangevuld met prachtige geloften. Die de bruid zingend voor haar rekening nam. En terwijl haar zang mij raakte en ik om me heen keek vanonder de partytent in de tuin, bedacht ik me: dit is waar trouwen om gaat. De tijd samen stil zetten, uitspreken wat je voelt en dat met de mensen om je heen waar je het meest van houd. Dit is de kern. Dit is waar trouwen en de liefde omgaat. In voor- en ja zeker ook in tegenspoed. Als zelfs geen corona-crisis je laat tegenhouden je liefde uit te spreken.

Creatieve fotoshoot met pooltafels, beer-pong en gin-tonics

Voor de shoot verplaatsten we ons naar de binnenstad van Amersfoort en wel heel specifiek naar pool & Lounge café the Break. De plek waar ze elkaar hebben leren kennen. Hoe tof om daar nu foto’s te maken. Speciaal voor ons ging de deur heel even open. Konden we foto’s maken en werd er een potje beer-pong gespeeld. Robin klom achter de bar en verzorgde de gin-tonics en het was even vertrouwd en zorgeloos daar te zijn.

Na de fotoshoot was het tijd voor mij om afscheid te nemen en de dag af te sluiten. Wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik hierbij mocht zijn. Dat ik na al die maanden eindelijk weer mag doen wat ik het allerliefste doe en dan ook nog op deze manier, met deze twee heerlijke mensen. Geniet mee met de eerste preview van een geweldige dag.