Trouwen Armen de Poth en Het Lokaal | Trouwfotograaf Amersfoort | Journalistieke trouwfotografie

Het was een dag die van momenten aan elkaar hing. Momenten die een trouwdag een trouwdag maken, maar vooral momenten die dit de trouwdag van Luuc en Debbie maakten.

Fietsend de dag door, samen op een tandem. Ringen die rennend de ceremonie binnen werden gebracht. De veel te grote handtekening van Debbie waardoor de rest van de getuigen moesten overgaan tot mini-handtekeningen . Schuilen bij de Koppelpoort omdat het plots met bakken uit de lucht kwam vallen en vervolgens met al je vrienden door de regen verder lopen omdat je gewoon nu toch echt wel ontzettend zin hebt in een biertje.

Op mijn eigen fietsje in mijn geliefde Amersfoort volgde ik ze door de dag. Naar het prachtige Birkhoven waar we foto’s maakten, door naar Het Lokaal voor een heerlijke lunch. Om vervolgens aan te komen bij de prachtige Sint Rochus Kapel bij Armen de Poth waar getrouwd , gelachen en gekust werd. Tranen voorzichtig werden weggepinkt en later heerlijk werd geproost met elkaar.

Om vervolgens weer op de tandem te stappen, onder luid gerinkel van blikjes door de binnenstad van Amersfoort weer terug te keren naar Het Lokaal. Voor een heerlijk diner gevolgd door het feest. Het was eigen, het was ongedwongen, het was spontaan en het was bovenal genieten.

Lieve Luuc en Debbie, bedankt voor de geweldige dag. Ik heb zo ontzettend genoten van jullie eigenheid, liefde en plezier samen.
Geniet van jullie preview.