Preview trouwen Landgoed de Boomgaard | Trouwfotograaf Bunnik | Journalistieke trouwfotografie

Ik blijf het altijd super spannend vinden als bekenden je vragen voor het vastleggen van hun huwelijk.
Jody ken ik van mijn opleiding, waar zij welliswaar een andere richting volgde, maar door een gezamelijke vriendin bleven we elkaar ook na de studie nog regelmatig tegenkomen. Op bruiloften, feestjes en partijen.
Ik wist op een gegeven moment dan ook dat er trouwplannen waren. Toen het mailtje binnen kwam met de vraag of ik dé dag wilde vastleggen kon ik niets anders dan even juichen achter mijn laptop.

Want hoe tof is het dat ik eerste rang mocht zitten tijdens de mooiste dag van deze twee lovebirds.
Zij een sterke, charmante sexy vrouw met een smile en blik die je weet te raken. Hij nuchter, zorgzaam en zeker minstens zo charmant als zijn vrouw. Een charismatisch stel dat weet wat ze willen. Die met de volle honderd procent voor elkaar gaan en hun lieve meiden.
Het was een dag op hun manier. Hij op zijn blote voeten, dicht bij de grond, zij in een jurk die haar deed zweven. Maar beide samen hand in hand, bleven ze elkaar vasthouden, aanvullen en voelen. Een feestje om vast te mogen leggen.

Lieve Jo en Lou, bedankt voor het vertrouwen, de eer en de geweldige dag! Geniet van jullie preview.