Zomers trouwen bij Dengh

Journalistieke trouwfotografie Utrecht

Vieren: een woord dat ik niet meer los kan koppelen van Debbie en Jeroen. Wat kunnen deze twee onwijs lieve mensen ontzettend goed vieren samen. De liefde, het leven: alles!

Terwijl de zomer ons dit jaar goed in de steek liet qua temperaturen was het eind mei wel anders. Het was een tropische dag wat vooral Jeroen zich denk ik nog lang herinnert aangezien hij Debbie die dag een aantal kilometer in een te gekke bakfiets mocht vervoeren. Hoe uniek was het om samen op de fiets ons te verplaatsen naar de trouwlocatie. Af en toe stopten we even om foto’s te maken (en Jeroen te laten uitrusten) om vervolgens prachtig ontvangen te worden door vrienden en familie bij Dengh in Utrecht.

Ja-woord op het eiland van Dengh

Op het eiland tussen de bomen vond de ceremonie plaats. Een prachtige plek om elkaar het ja-woord te geven. Na het borrelen was het tijd voor het diner in het Koetshuis. Toen het tijd was weer richting het hoofdgebouw te gaan voor het feest stond er op de binnenplaats een verrassing klaar: de fanfare van de vader van Jeroen. Een aantal prachtige nummers werden gespeeld en de sfeer voor het feest zat er al goed in.

Spectaculair feest tot in de late uurtjes

Na een spectaculaire openingsdans was het tijd om echt te vieren! Band Groove Planet zorgde voor de muziek en dat was de start van een geweldig feest! Er werd gelachen, gedanst en vooral heel hard gevierd! Gevierd dat Debbie en Jeroen samen zijn, getrouwd zijn en gewoon heel erg gelukkig samen zijn. Wat een voorrecht is het als fotograaf als je zo’n groot deel van het feest mag vastleggen.

Lieve Debbie en Jeroen, bedankt dat ik met jullie heb mogen meevieren. Ik vond het geweldig!
Hierbij nog een keer mijn highlights van jullie dag:

Zelf trouwplannen?

Zijn jullie van plan jullie liefde te gaan vieren. Groots, intiem, op een kasteel of in je eigen achtertuin. Gaat het bij jullie vooral om het vieren van de liefde voor elkaar te midden van de belangrijkste mensen in jullie leven en zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf die juist die unieke momenten van jullie samen in beeld brengt? Laat gerust hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ


Tags: Bruidsfotograaf / Bruidsfotografie / Buiten trouwen / Dengh / Documentaire trouwfotografie / Journalistieke trouwfotografie / Trouwen / Trouwen in een boomgaard / Trouwen in Utrecht / Trouwfotograaf / Trouwfotografie / Utrecht