Bruidsfotografie Buitenplaats Sparrendaal

Journalistieke trouwfotografie Driebergen

Het blijft toch altijd spannend een eerste kennismaking. Wie krijg je tegenover je aan tafel. Zouden ze net zo leuk overkomen in het echt als via de mail. Bij Omar en Marlous heb ik me geen seconde ergens zenuwachtig over hoeven maken.
Wat een prachtig stel is dit. Vanaf het eerste moment was er een rust en vertrouwen. Samen stralen ze een hele hoop liefde uit. Niet alleen naar elkaar, maar ook naar de mensen om zich heen heb ik mogen ervaren.

“Ze wist precies de juiste momenten en de emoties zo puur vast te leggen. Niet alleen van ons maar ook van onze gasten. Elke keer als we terugkijken beleven we het opnieuw.” – Omar & Marlous

Ik blijf het bijzonder vinden hoe mensen op elkaars pad komen. Ook al wordt je – zoals in het geval van Omar en Marlous – duizenden kilometers van elkaar vandaan geboren worden, toch weet op een dag in een Gronings ziekenhuis de vonk over te slaan. Een bijzonder liefdesverhaal met de nodige romantiek. Hoe bijzonder is het dan ook telkens weer als je de liefde en vertrouwen die je bij twee mensen voelt je mag gaan vastleggen.

Lieve Omar en Marlous, vandaag nog een keer een terug blik op jullie prachtige dag en mijn favoriete momenten.
Ik ben heel blij dat ik jullie heb leren kennen en wens jullie een prachtige toekomst samen.

Zelf trouwplannen?

Zijn jullie van plan jullie liefde te gaan vieren. Groots, intiem, op een kasteel of in je eigen achtertuin. Gaat het bij jullie vooral om het vieren van de liefde voor elkaar te midden van de belangrijkste mensen in jullie leven en zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf die juist die unieke momenten van jullie samen in beeld brengt? Laat gerust hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ


Tags: Bruidsfotograaf / Documentaire trouwfotografie / Driebergen / Journalistieke trouwfotografie / Multiculturele bruiloft / Sparrendaal / Trouwen Buitenplaats Sparrendaal / Trouwen landhuis