Preview trouwen Kasteel Duurstede | Trouwfotograaf Wijk bij Duurstede | Journalistieke trouwfotografie

Trouwen? Is dat nog wel iets van nu? Het is een vraag die ik stiekem nog best vaak te horen krijg als ik vertel dat ik trouwfotograaf ben. En mijn antwoord is dan ook altijd hetzelfde: ja, het is juist iets van nu. In een wereld waar snelheid om ons heen raast. We van het ene moment in het andere rollen. Tijd uit onze handen glipt en de dagen voorbij vliegen.

Hoe mooi is het om dan te zeggen: vandaag zetten we de tijd even stil. Staan we stil bij wie we zijn, waarom we samen zijn, wat we samen hebben en wat we samen zijn. Een dag waarop je trots kan zijn op de weg die je al samen hebt afgelegd. De mensen die je tijdens die reis om je heen hebt verzameld. De familie die je hebt en zelf hebt gecreëerd.

En als je dat alles laat samen komen op een dag die qua getallen helemaal in je straatje ligt, goed berekend zoals jullie zijn. Vintage chique, maar wel volgens de traditie. Met liefde en aandacht voor geweldige details. Maar vooral oog voor elkaar. Oog voor waar het echt even om draait in het leven. Jullie samen: je gezin. Dan staat de tijd ook even stil. Dan zijn er blikken vol trots, ogen gevuld met tranen van geluk, liefde en warmte.

Het was me weer een eer deze geweldige trouwdag van zo dichtbij te mogen meemaken. Ook zelf weer even stil te staan bij waar het om draait in het leven en hoe belangrijk mijn gezin ook voor mij is. Geraakt door een man die zijn emoties laat zien, een vrouw die zowel krachtig als bloedmooi is. En twee kinderen die laten zien hoe makkelijk het leven kan zijn als je gewoon op je instinct afgaat, je ongedwongen het leven omarmt en er in volle overtuiging op af stapt.

Geniet mee met deze preview van een heerlijke trouwdag op Kasteel Duurstede.