Preview trouwen in Utrecht | Trouwfotograaf Domtoren en Karel V| Bruidsfotografie

Het is altijd een beetje een dubbel gevoel, de laatste bruiloft van het jaar. Ergens kijk ik uit naar weekenden weer doorbrengen met mijn gezin, aan de andere kant is het ook altijd een beetje afkicken na weekenden vol toffe bruiloften en de meest lieve bruiloften.
Dit jaar sloot ik mijn trouwseizoen af met Gerbert en Merel en ik had het niet beter kunnen treffen.

Ontspannen, liefdevol en een dag vol ruimte om naast focus op momenten ook creatief lekker mijn ding te doen. De perfecte combinatie om mij heel gelukkig te maken. Ik vond het vooral mooi dat ik een stukje van het verhaal van deze twee mooie mensen heb mogen vastleggen. Twee lieverds die beide heel goed weten wat ze willen, waar ze voor staan en heel bewust hebben gekozen hoe ze dat wilden vieren met de liefste mensen om hun heen. En ik kan dan ook alleen maar heel erg dankbaar zijn dat ik zo heerlijk in die dag werd meegenomen en me thuis mocht voelen op deze bruiloft.

Lieve Merel en Gerbert geniet heerlijk na van jullie geweldige dag met de preview.