BLACK FRIDAY | Linda’s Favorites | Journalistieke en creatieve trouwfotograaf

Nee, geen Black Friday deals hier bij mij vandaag. Ik geloof in de waarde van mijn fotografie en de eerlijkheid dat wanneer je mij boekt, je hetzelfde betaald als de rest van mijn bruidsparen. Maar je kan er bijna niet omheen vandaag. Ook mijn inbox stroomt vol met aanbiedingen, bij ieder Facebook of Instagram bezoek vliegen de sponsored adds me om me oren.

En omdat je er dus bijna niet om heen kan, dacht ik: waarom in de plaats van een zogenaamde goede deal, niet gewoon een eerbetoon aan mijn favoriete Black (and White) foto’s? Dus mocht je even willen bijkomen van al het shoppen, geen zin meer hebben in de aanbiedingen in je inbox of gewoon even lekker wil genieten van mijn favoriete zwart-wit foto’s: take a seat and enjoy! Heel fijn weekend allemaal #celebratelove