Preview trouwen Kasteel Limbricht | Trouwfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf

Afgelopen zaterdag mocht ik afdalen naar het prachtige zuiden van Nederland. Een huwelijk bij Kasteel Limbricht stond op het programma.
Het heerlijke aan Limburg vind ik altijd dat zodra je de A2 afkomt ik altijd het gevoel heb dat ik een beetje in het buitenland ben. De glooiende heuvels, de huizen, kleine dorpjes met op iedere hoek een cafeetje.

Het liefdevolle en zachte van deze fijne omgeving was ook zeker terug te zien bij Gaston en Tetske, waarvan Gaston zijn roots echt in Limburg liggen. En met de ouders van Tetske inmiddels ook in Limburg gesetteld voelde de dag aan als een grote ode aan familie, afkomst en vooral de liefde.

Waar de ceremonie 90% Nederlands en 10% Limburgs was, liet het weer zich 100% op zijn Hollands zien. Heerlijk onstuimig, onvoorspelbaar en met genoeg regen voor de komende weken. Maar als het je gegund is, is het je gegund. En zo hadden we een droge first-look, zelfs een waterig zonnetje bij de fotoshoot en de laatste zonnestralen bij de aankomst op de locatie. En vanaf dat moment hoefde er ook alleen nog maar binnen genoten te worden. En genoten werd er in overvloed.

Lieve Gaston en Tetske, super bedankt dat ik onderdeel mocht zijn van jullie liefdevolle dag. Geniet van de preview!

 

Opzoek naar een trouwfotograaf?

Gaan jullie de liefde vieren met elkaar en de liefste mensen om jullie heen? En zijn jullie nog opzoek naar een trouwfotograaf die jullie dag op een oprechte en liefdevolle manier voor jullie vastlegt? Dan lijkt het me heel leuk met jullie in contact te komen en alles te horen over jullie plannen.

[contact-form-7 id=”306″]