CELEBRATE LOVE | Feestende terugblik op 2019 | Trouwfotograaf uit Amersfoort

Het vieren van liefde: door samen te zijn, samen te vieren, samen te vertellen, samen te voelen, samen momenten te maken en te beleven.
Dat vangen in beeld is wat ik ook dit jaar weer met heel veel liefde heb mogen doen.
Kruipend als een ninja over de vloer tijdens de ceremonie, stilletjes in een hoek gedrukt tijdens jullie first-look of al hakkend met mijn camera boven mijn hoofd op de dansvloer.

Ja, die dansvloer. Het symbool voor mij waar jullie dag samenkomt, het draaiboek uit het raam gaat, de hakken in de hoek worden gegooid en het vanaf hier alleen nog maar maximaal genieten is. Iedere seconde beleven, want de dag mag nog lang niet voorbij zijn. De mix van liefde, euforie, muziek en goed gezelschap maakt de perfecte cocktail voor het vieren van de liefde.

CELEBRATE LOVE

Vandaag op mijn laatste werkdag van 2019 dan ook een ode aan de dansvloer. Een ode aan samenkomen, muziek, vieren en liefde.

Proost op al die mooie momenten die ik in 2019 met jullie heb mogen vastleggen. Proost op de bruidsparen van eerdere jaren met wie ik dit jaar gewoon weer op de dansvloer heb mogen staan. Proost op de bruidsparen met wie ik volgend jaar mag vieren. Proost op jullie en proost op de liefde!